Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPOMENULA I KOMENTARE

Vlatka Pokos otkrila za koga će glasati: 'Nije savršen, ali znamo da nije primitivan'

Vlatka Pokos
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
15.12.2019.
u 14:18

- Dobro je podsjetiti se zašto sam otišla u svojoj 47-oj godini, hvala svima. Dok čitam mizogine, ljigave, zle, lažljive komentare, pitam se: pa gdje sam to živjela? Zar postoje takvi ljudi? Toliko glupi, jadni, zli i nepismeni. U mojoj prelijepoj domovini? - zapitala se Pokos

Vlatka Pokos posljednjih dana redovito komentira političku situaciju u državi, a nakon što je iz Kanade secirala stanje u Hrvatskoj, na Instagramu je i otkrila za koga će glasati, a dotakla se i medija. 

- Podsjetih se ovih dana kako su me bijedno tretirali hrvatski mediji posljednjih osam godina prije mog odlaska u civilizirani svijet. Neprestano me stavljajući u isti koš s razno raznim šljamom koji se lijepio za mene - počela je Pokos i nastavila kako joj je drago da se odselila iz Hrvatske. 

- Dobro je podsjetiti se zašto sam otišla u svojoj 47-oj godini, hvala svima. Dok čitam mizogine, ljigave, zle, lažljive komentare, pitam se: pa gdje sam to živjela? Zar postoje takvi ljudi? Toliko glupi, jadni, zli i nepismeni. U mojoj prelijepoj domovini? Ali znam da je postojao neki veliki razlog zašto sam otišla. Primitivni, bolesni umovi ne razumiju, jer ne žele razumjeti, ono što govorim. I zašto. Ipak, članak o meni je najčitaniji na svakom portalu. Bolesno, vrlo bolesno. Znam da sam donijela pravu odluku, onu koju sam trebala donijeti davno prije - napisala je Pokos i otkrila kako će glasati za Zorana Milanovića. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#zloba #glupost #nepismenost #primitivizam #mizoginija #zlo Podsjetih se ovih dana kako su me bijedno tretirali hrvatski mediji posljednjih osam godina prije mog odlaska u civilizirani svijet. Neprestano me stavljajuci u isti kos sa razno raznim sljamom koji se lijepio za mene. Dobro je podsjetiti se zasto sam otisla u svojoj 47-oj godini, hvala svima. Dok citam mizogine, ljigave, zle, lazljive komentare, pitam se:pa gdje sam to zivjela? Zar postoje takvi ljudi? Toliko glupi, jadni, zli i nepismeni. U mojoj prelijepoj domovini? Ali znam da je postojao neki veliki razlog zasto sam otisla. Primitivni, bolesni umovi ne razumiju, jer ne zele razumjeti, ono sto govorim. I zasto. Ipak, clanak o meni je najcitaniji na svakom portalu. Bolesno, vrlo bolesno. Znam da sam donijela pravu odluku, onu koju sam trebala donijeti davno prije... I za kraj, ne skrivam, svoj glas cu dati Zoranu Milanovicu. Nije savrsen, daleko od toga, ali znamo da nije primitivan. I okusio je vlast, nece poludjeti. Voljela bih da se rijesi te ulicne retorike, to mu doista ne treba. Svim dobrim i plemenitim ljudima u domovini i posvuda, cestitat cu Bozic na lijep nacin ove godine❤️

A post shared by Vlatka Pokos Toronto Canada (@vlatkapokos) on

- Ne skrivam, svoj glas ću dati Zoranu Milanoviću. Nije savršen, daleko od toga, ali znamo da nije primitivan. I okusio je vlast, neće poludjeti. Voljela bih da se riješi te ulične retorike, to mu doista ne treba. Svim dobrim i plemenitim ljudima u domovini i posvuda, čestitat ću Božić na lijep način ove godine - zaključila je Pokos. 

Ključne riječi

Komentara 154

DU
Deleted user
14:51 15.12.2019.

Gospođo Pokos, a tko ste Vi da sudite tko je glup a tko pametan? Gle kada jednim prstom pokazujete na druge, sa tri pokazujete na sebe. Čovjek koji nije ništa napravio kao premijer, osim dugova, Vi mu dajete glas? PaPa to ništo govori i o Vašoj inteligenciji i znanju. Koma !!! A ovi koji se slažu sa Vama još veća koma. Prije nego što počnete pljuvati nisam glasač HDZ-a, jer nema razlike između SDP-a i HDZ-a.

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
14:54 15.12.2019.

Ova spodoba, jer kako je točnije opisati dok isijava tu zlobu i mržnju, nije imala ništa protiv dok je parazitirala nad takvim muškarcima. Jedna lijena i niškorisna spodoba...

ĆI
ćiro
14:32 15.12.2019.

Koliko je pametnija,kad suti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije