Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Studentica u Kanadi

Vlatka Pokos otvorila je blog, evo o čemu piše

Vlatka Pokos
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/4
13.04.2018.
u 09:51

Pjevačica i voditeljica otvorila je blog na kojem čitatelje upoznaje s ljepotama i tradicijom Lijepe Naše.

Vlatka Pokos napustila je Hrvatsku prije godinu dana i odselila se u Kanadu gdje studira oglašavanje i marketinšku komunikaciju te radi kao agentica za nekretnine.

Otkako se odselila u Kanadu svoje stavove i razmišljanja najčešće je objavljivala na društvenoj mreži Instagram, a sada je odlučila otvoriti i blog na kojem predstavlja ljepote Lijepe Naše.

– Zaljubljena sam u prirodne ljepote i tradiciju moje zemlje i jako sam sretna što mogu s vama to podijeliti – napisala je Vlatka u prvoj objavi na blogu. 

U tekstovima je pisala o Splitu i Dubrovniku i u jednom tekstu je napisala kako su joj prijatelji privatizirali blog i nagovorili je da stavi Dubrovnik za naslovnu fotografiju. – Sad im se zahvaljujem na tome – napisala je Vlatka.

Vlatka Pokos
1/7

 

Komentara 6

DU
Deleted user
21:57 14.04.2018.

a drenovec i jalševec su qita?

DU
Deleted user
10:20 13.04.2018.

Oklada da će uskoro biti objavljeno da se udaje za nekog biznismena....!

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
10:45 13.04.2018.

Hm, lele majko. Ovo me u petak 13, više užasnulo nego film "Masakr motornom pilom". sa Fredyjem Krugerom. Stvarno Večernjak zna prepasti ljude. Ovo bi se moglo zvati "Masakr na blogu".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije