Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK Voditeljica i pjevačica u “IN magazinu” o kolegama, ali i o sebi

Vlatka će komentirati skandale

27.02.2009.
u 22:03

Voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos vratila se na male ekrane kao komentatorica društvenih zbivanja u emisiji “IN magazin” Nove TV!

– Vraćam se na “mala” vrata na opće veselje svih! – našalila se Vlatka te dodala:

– Uz kolegicu Nikolinu Pišek komentiram aktualne događaje i skandale, a ponekad ću se referirati i na svoj život. Neću imati dlake na jeziku, ali neću ni vrijeđati – kaže Vlatka, oduševljena novim televizijskim angažmanom. Osim te novosti, otkrila je da će sudjelovati i u reality showu “Farma”! No, na žalost onih koji bi je rado vidjeli kako se snalazi u blatu, Vlatka će gostovati samo u studijskom showu emisije jer je sama forma realityja ne zanima.

– A priori odbijam i pomisao na sudjelovanje u realityjima premda mi je “Farma” od svih najsimpatičnija jer u tom showu ljudi doista rade – kaže Vlatka.

Poslovi s kojima će se susresti farmeri nisu joj strani, jer odrasla je na selu, pa je sigurna da bi se i na “Farmi” sasvim dobro snašla.

– Nikada nisam pomuzla kravu, ali znam raditi sve u polju, od sadnje krumpira nadalje. Odlično kuham i sigurno bih preživjela. Jedini problem bila bi mi higijena – otkriva Vlatka.

Ono što je svima zanimljivo – njezin ljubavni život – čini se, stoji na mjestu. Nedavno je gostovala na otvaranju teretane svojeg bivšeg dečka Željka Radolfija i time potaknula šuškanja da se tu opet nešto kuha, no lako je otklonila takve ideje:

– Željko i ja smo prijatelji, koliko se to poslije ljubavi može biti. No, pomirbe nema. Jednom sam se u životu vratila u vezu i vidjela da je to samo gubitak vremena. Nema smisla!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije