Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objasnio je i zašto

Vlasnik restorana zapalio je stol za kojim su sjedile ove dvije poznate osobe

Foto: Instagram
1/6
21.07.2020.
u 15:20

Vlasnik restorana "75 Main" zapalio je stol za kojim su u njegovom restoranu sjedili Jeffrey Epstein i Harvey Weinstein.

Vlasnik restorana u kojemu su često objedovali Jeffrey Epstein i Harvey Weinstein zapalio je stol za kojim su obično sjedila dvojica nekadašnjih moćnika, prenio je CNN. Zach Erdem, vlasnik restorana "75 Main" u  Southamptonu kazao je da je želio izbrisati njihova imena iz povijesti restorana.

1/6

Epstein je preminuo u kolovozu 2019., radilo se vjerojatno o samoubojstvu, dok je čekao na suđenje zbog seksualnog zlostavljanja maloljetnica, a Weinstein, bivši holivudski producent, osuđen je u ožujku na 23 godine zatvora nakon što je proglašen krivim za seksualna kaznena djela uključujući silovanje. - Oni su obično sjedili za stolom broj 1 - kazao je Erdem.

"Kad bih pomislio da je Jeffrey Epstein sjedio za tim stolom sve što sam mislio je da bi trebao zapaliti j... stol i osigurati da sperem ljagu s restorana", kazao je Erdem za CNN. "Uzeo sam čekić i gorivo, razbio ga, zapalio i bacio u smeće. Dobro sam se osjećao. Sada o njima dvojici više ne moram razmišljati".

Komentara 4

Avatar crazy_bat
crazy_bat
16:41 21.07.2020.

A dok su ti plaćali hranu, dotle su bili dobri!

Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
17:08 21.07.2020.

Marketing.

DU
duje90
00:23 22.07.2020.

Naknadna pamet,a di si prije bija govnaru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije