Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talentirani glazbenik

Vlaho Arbulić oduševio atraktivnim videospotom: 'Svjetski, a naš!'

Vlaho Arbulić
Foto: Screenshot
1/8
23.07.2015.
u 12:21

Baš kao i pjesma, i spot je naišao na brojne pozitivne komentare koji su perspektivnom glazbeniku u pohodu na glazbenu scenu dali dodatan vjetar u leđa

Nakon premijere debitantskog singla "Bla bla" u glazbenom showu X Factor Adria mladi glazbenik Vlaho Arbulić prionuo je na posao i snimio videospot za svoj prvi singl koji je danas predstavio na svom Facebooku

Baš kao i pjesma, i spot je naišao na brojne pozitivne komentare koji perspektivnom glazbeniku u pohodu na glazbenu scenu daju dodatan vjetar u leđa. – Spot svjetski, produkcija isto, a što si do sada skrivao taj dobar glas... E, da smo u nekoj drugoj zemlji, bilo bi to već ludilo – poručila mu je jedna od obožavateljica. 

Oduševljenje Vlahinim prvijencem nije krio ni modni stručnjak Viktor Drago. – Svjetski, a naš – kratko je napisao Drago na Vlahinu Facebooku.

Spot potpisuje beogradski glumac Miloš Biković koji se našao u ulozi redatelja, a producent je Ljubomir Dorontić zahvaljujući kojem je Vlaho nastupio na X Factoru.

Osim brojnih obožavatelja, na Arbulićev uradak neizmjerno je ponosna i njegova partnerica Tatjana Dragović s kojom talentirani 25-godišnjak ima devetomjesečnu kćer Luce.

>>Vlaho Arbulić: 'Naša kći Luce naslijedila je moj talent za glazbu'

>>Dečko Tatjane Dragović oduševio na X Factoru

Komentara 5

Avatar pekarr
pekarr
12:32 23.07.2015.

Prijatelju daj se odluči.... Maneken, boksač, pjevač, fer-ovac.... to je ne moguće...

DA
danho
13:18 23.07.2015.

Nije fer da ga zovete partner tatjane dragovic vec da nju zovete vlahinom partnericom, jer ruku na srce decko je za sad puo vise od nje napravio

IK
ikonoklast
16:41 23.07.2015.

para mozak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije