Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talentirani glazbenik

Vlaho Arbulić napisao prvi singl za finalista 'X factora'!

branimir stamenic
Foto: Promo foto
1/2
02.12.2015.
u 12:59

Iza pjesme i cijele produkcije stoji pjevač i kompozitor Vlaho Arbulić

Branimir Stamenić, koji je u okviru grupe '9control' stigao do samog finala regionalnog X factora, odlučio je, po završetku natjecanja, nastaviti sa solo karijerom.

Tako je u Zagrebu snimio svoj prvi singl na engleskom jeziku 'Reality Check', koji će uskoro ugledati svjetlost dana. Iza pjesme i cijele produkcije stoji pjevač i kompozitor Vlaho Arbulić, a kako je mlada tinejdžerska zvijezda najavila na svojim društvenim mrežama - sljedeću godinu obilježit će jedna nova glazbena era.

-Već skoro dva mjeseca radim na nečemu zbog čega ce vjerojatno mnogi biti ugodno iznenađeni. U pitanju je moj prvi singl koji se zove "Reality Check", koji bi trebao izaći do kraja godine i koji je napisao jedan divan čovjek i umjetnik Vlaho Arbulić. Pjesma će biti ekranizirana i jako se radujem reakciji svojih obožavatelja. Mislim da je vrijeme da publika u regiji dobije jedan novi, svjetski zvuk' - istaknuo je Branimir, koji je specifičnom bojom glasa oduševio cijelu regiju.

>>Vlaho Arbulić oduševio atraktivnim videospotom: 'Svjetski, a naš!'

>>Dečko Tatjane Dragović oduševio na X Factoru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije