Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavio fotku

Vlado Kalember u Splitu pozirao sa sinom Darianom. Pratitelji: 'Skoro je visok kao ti'

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/10
24.06.2021.
u 07:00

Vlado svaki slobodan trenutak provodi s Darianom, što često pokazuje i na društvenim mrežama, a pratitelji i obožavatelji sretni su što mogu vidjeti i neke trenutke iz privatnog života omiljenog glazbenika.

Glazbenik Vlado Kalember početak ljeta provodi u Splitu, a to je pokazao i u posljednjoj objavi na Instagramu. Naime, Vlado je pozirao s 14-godišnjim sinom Darianom, kojeg je dobio u braku s violončelisticom Anom Rucner.

Vlado svaki slobodan trenutak provodi s Darianom, što često pokazuje i na društvenim mrežama, a pratitelji i obožavatelji sretni su što mogu vidjeti i neke trenutke iz privatnog života omiljenog glazbenika. To često dokazuju i lajkovima i pozitivnim komentarima koje ostavljaju uz objave. 

 

"Bravo, super ste!, "Skoro je visok kao ti", Odlično izgledate", samo su neki od komentara na Vladinoj objavi uz koju je kratko napisao:

"Rock&roll sin i tata u čudesnom Splitu."

Podsjetimo, Ana Rucner u travnju je svom bivšem mužu, glazbeniku Vladi Kalemberu (68) na poseban način čestitala rođendan. Objavila je zajednički video u kojemu ona svira violončelo, a on gitaru. 

 

"I neka ti je život uvijek veseo poput pjesme, poput ovog našeg Čardaša! Sretan ti rođendan, Vlado legendo", napisala je Ana uz video. 

Pratitelji su se oduševili njihovom zajedničkom izvedbom, što su pokazali i svojim komentarima. "Gušt vas gledat i slušat. Pozitiva i veselje!", "Divni ste i posebni. Pozitivan i divan stav prenosite i do nas malih o dobrim odnosima, bravo i kapa do poda", "Lijepo vas je gledati i slušati", pisali su.  Inače, glazbenici su se rastali 2014. godine a u braku su dobili i sina Dariana. Nakon rastave bivši supružnici ostali su u izvrsnim odnosima, što često pokazuju na društvenim mrežama. 

VIDEO Vedrana Rudan razvodi se nakon 30 godina braka i ponovno se udaje za 16 godina mlađeg

 

Ključne riječi

Komentara 14

ZE
Zeneka
00:34 25.06.2021.

Žalosno , ovce i novce, neće ići Vladek .............

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
21:54 24.06.2021.

a jest jak problem biti viši od njega.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
21:15 24.06.2021.

A tu je Vladina slika i sa bivšom mamom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije