Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgled za pohvalu

Vježbama i trudom Nina Badrić dobila tijelo za naslovnice

badrić
Goran Stanzl/Pixsell
12.02.2010.
u 20:30

Na proslavi kineske Nove godine pojavila se u pripijenoj crvenoj haljini ispod koje su se nazirali obrisi savršeno isklesanog tijela. “Suvišnih oblina” nije bilo pa je njezina pojava bila poslastica za sve prisutne na domjenku u kineskom restoranu Asia.

Potkraj prošle godine u intervjuu za Večernji list pjevačica Nina Badrić rekla nam je kako će ozbiljno poraditi na svojem izgledu. Iako su odlasci u teretanu i plesni sati tada još bili samo crtice u njezinu planeru, Nina si, čini se, nije dala lažna obećanja.

Na proslavi kineske Nove godine pojavila se u pripijenoj crvenoj haljini ispod koje su se nazirali obrisi savršeno isklesanog tijela. “Suvišnih oblina” nije bilo pa je njezina pojava bila poslastica za sve prisutne na domjenku u kineskom restoranu Asia. Nakon što je pozirala u haljini vatrene, nacionalne boje Republike Kine, 37-godišnja pjevačica s uzvanicima se malo i opustila.

Prijetnji za njezinu liniju nije bilo, s obzirom na to da je riječ o kuhinji temeljenoj na povrću i ribi. Uz dobar zalogaj i veselje, u dočeku Godine Tigra pjevačici Nini Badrić pridružio se i hrvatski predsjednik Stjepan Mesić.

Ključne riječi

Komentara 2

DA
damirtankovic
21:42 12.02.2010.

Onda nekaj ne štima sa krojem haljine, jako je zgužvana he,he !

OB
-obrisani-
06:29 13.02.2010.

Zanima me tko je zaista npisao ovaj clanak? Kako necija pojava moze biti poslastica za sve prisutne pa je li doticna dosla na veceru ili na grupni sex?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije