Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
6 2°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • RedTree:

    Sport je skoro nestao s HRT-a. Ne tražimo lige petica, nba, formulu ali dajte bar neke osnovne stvari kao reprezentacije, najjača prvenstva i bar jednu utakmicu Europa liga uz jednu utakmicu lp.

  • Ardo 1944:

    Kao bivšeg urednika u sportskoj redakciji i komentatora , pitao bih gsp.Kovačevića da li sluša jezik naš svagdašnji u prijenosima utakmica.Primjetio sam da oni - komentatori- kao da nisu bili u školi kada su učio hrvatski jezik i to svi ... prikaži još! svi redom.(Samo jedan primjer-igrač će zabiti,on će dodati,on će pucati,a to se sve već dogodilo-vremena su u pitanju,a o riječi definitivno da i ne govorim- nekima je to u svakoj rečenici barem jednom) itd. Molim ga neka posluša prijenos samo jedne utakmice,bilo koje, pa će se uvjeriti.

  • crocro:

    Da, najveću primjedbu imam na vizualni dojam. Počinje dnevnik. Ugledam ogromnu prazninu u koju se može smjestiti 6 kamiona a u sredini mali "triangl", poput taburea. Niti stol ne bi bio problem da su mjere proporcionalne. A dojam istaknute veličine ... prikaži još! studija daju sami voditelji koji nakon najave emisije odlaze za stol tako da treba jedno vrijeme pričekati dok dođu za stol, najkraćom trasom kretanja. Upravo tim detaljom se pokazuje veličina studija. Meni je vizualni dojam studija Nove TV interesantniji za pogledati. HTV je sigurno htio efektno iznenaditi konkureciju ne samo prstorom već i veličinom ekana, ali pitanje je da li je opći dojam zadovoljavajući. Meni djeuje prazno a kada hoćeš doći iz jednog kraja studija u drugi, bio bi dobro otvoriti tramvajsku liniju. Meni je zbog takvog dojma žao i šteta da nije sve proporcionalne veličine i treba promijeniti scenu pješačenja voditelja do stola, osim ako barem dobije električni romobil. Treba poraditi na vizualnom identitetuko je većina zadovoljna s vizualnim identitetom studija, onda zanemarite moje primjedbe, je tko sam ja da većini popujem.

Još iz rubrike Showbiz

mnoge je zanimalo

Stjepan Hauser konačno progovorio o ljubavnom životu, otkrio ima li curu

Život na vagi
BOGATA NAGRADA

Marica, Ante, Matej i Dominik finalisti su pete sezone 'Života na vagi'!

IMAJU SVOJE MIŠLJENJE

Kratka haljina HRT-ove voditeljice (47) postala je predmet rasprave na društvenim mrežama

63