Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke roditeljima

Vjenčali su se poslije osam mjeseci veze, a sada je stigla beba!

Stjepan Božić i Petra Maričić
Foto: Instagram
1/3
16.12.2019.
u 12:48

Naš bivši boksački prvak Stjepan Božić i njegova supruga dobili su prvo zajedničko dijete!

Bivši boksački prvak Stjepan Božić i njegova supruga, ekonomistica Petra, dobili su svoje prvo zajedničko dijete, djevojčicu Emmu Katarinu. Petra je na Instagramu podijelila fotografiju njihove mezimice iz zagrebačkog rodilišta.

- Emma 'Katarina... 3,500 grama i 50 centimetara čiste ljubavi - napisala je 35-godišnjakinja. 

Fotografije malene Emme Katarine koja je već danas stigla u svoj dom objavio je i Stjepan, koji nije mogao sakriti svoj ponos: 'Naš anđeo došao je doma'. 

Inače, malena je Emma Katarina boksačevo četvrto, Petrino drugo te njihovo prvo zajedničko dijete, a očekivali su je oko Božića. Par se upoznao zahvaljujući Facebooku i jednom komentaru na ovoj društvenoj mreži, a Stjepan je istu večer odlučio poslati Petri privatnu poruku i brzo su dogovorili prvi susret. Osam mjeseci poslije prvog susreta odlučili su svoju vezu ozakoniti brakom. 

- U jednom smo danu dogovorili sve detalje vezane uz naš dan i nekako je sve sjelo na svoje mjesto. Željeli smo da vjenčanje bude intimno u krugu naših  najdražih - djece, roditelja i kumova. To nam se i ostvarilo, dan je prošao bez nervoze i stresa, ispunjavanja tuđih očekivanja te bez tradicije koje se mora poštovati. Bilo je puno smijeha i tek poneka suza radosnica, obilje zagrljaja i poljubaca i ponajviše ljubavi - rekla je Petra za Story tada.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar RvaTina
RvaTina
09:50 17.12.2019.

Ovaj koju pipne oplodi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije