Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intimna ceremonija

Vjenčali se Ana Gruica i Boran Uglešić

Foto: Čitatelj
1/10
20.08.2018.
u 12:59

Glumica i devet godina stariji liječnik u vezi su godinu dana, a prije dva tjedna Ana se pohvalila na Instagramu zaručničkim prstenom.

Prije dva tjedna glumica Ana Gruica pohvalila se lijepim zaručničkim prstenom koji je dobila od Borana Uglešića.

Par, koji je u vezi godinu dana, ovaj vikend svoju su vezu okrunili i brakom. Glumica i devet godina stariji liječnik prvi put su zajedno snimljeni u listopadu prošle godine, nedugo nakon što je Ana objavila da više nije zajedno s piscem Hrvojem Šalkovićem s kojim ima trogodišnjeg sina Ivana Marata.

Foto: Čitatelj

Ana i Boran godinama su bili prijatelji, a prijateljstvo je s vremenom preraslo u ljubav.

– Boran nije javna osoba, ima previše ozbiljan posao da bi se razvlačio po novinama kao neka rock‘n’roll zvijezda. Srce očito ne bira  čim se zaljubio u osobu zbog koje povremeno mora prihvatiti fotografiju u novinama i povećan interes za svoj privatni život.  O nama nisam govorila i teško da ću i govoriti. Mogu samo reći da živim najljepše dane svojeg života zahvaljujući Boranu – rekla je Ana za Story početkom godine. 

Intimna ceremonija vjenčanja bila je negdje uz obalu, a prisutni su bili bliski prijatelji, među kojima i glumac Ivo Perkušić te obitelj. 

VIDEO Hrvatice vole prirodni look

 

Komentara 24

PR
prajdali100
13:21 20.08.2018.

Pa šta !!! Koga briga !???

DU
Deleted user
14:30 20.08.2018.

Gospođa ima rijetki talent da uspjeva biti iritantna baš svakome !!!!

ŠP
špadalo
14:57 20.08.2018.

Ja razmem da svi nemreju imati iste interese, ali prosim vas lepo koga ovo interesira?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije