Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SPOT

Vjeko predstavlja 'Sretan kraj'

Vjeko Ključarić
Foto: Promo
13.12.2017.
u 11:35

Pokretanjem nove sezone HTV-ove emisije "A strana" neka mlada lica vratila su se na male ekrane. Upravo to se dogodilo i Vjeki Ključariću, talentiranom pjevaču s otoka Krka, kojeg smo i prošlu sezonu mogli pratiti u tom glazbenom formatu.

Vjeko predstavlja videospot aktualnog singla "Sretan kraj". Dinamičan crno-bijeli spot, koji obiluje pozitivnim vibracijama snimljen je na zagrebačkim ulicama, a spot je napravila izoom ekipa. 


 

Pokretanjem nove sezone HTV-ove emisije "A strana" neka mlada lica vratila su se na male ekrane. Upravo to se dogodilo i Vjeki Ključariću, talentiranom pjevaču s otoka Krka, kojeg smo i prošlu sezonu mogli pratiti u tom glazbenom formatu.

Pjesmu intrigantnog naslova "Sretan kraj" potpisuje provjereni dvojac Miroslav Lesić (glazba i aranžman) i Bruno Kovačić (tekst), koji su s Vjekom nastavili uspješnu suradnju započetu singlom "Ti si ta", a prethodno nas je Vjeko oduševio u duetu sa Eni "Prije nego nestane".

O novoj pjesmi Vjeko kaže: "Novi singl zove se "Sretan kraj", pjesmu žanrovski možemo smjestiti u pop rock, dok bih ju ja opisao kao ljubavno - ludom pjesmom. Autor teksta je Bruno Kovačić, autor glazbe i aranžmana Miroslav Lesić, a ovim singlom ćemo zasigurno potvrditi da smo dobitna kombinacija! Vjerujem da će se mnogi pronaći u pjesmi, kao što sam se i sam pronašao.".

Može li kraj uistinu biti sretan, te kako zvuči "Sretan kraj" u verziji Vjeke? To morate sami čuti i vidjeti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije