Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI GOST NA PIRU

Vitez iz Igre prijestolja uletio na splitsku svadbu - u šlapama

igra prijestolja (1)
Foto: Daniel Mondekar
1/3
28.09.2013.
u 20:33

Glen se ušetao u ležernoj majici kratkim hlačama i šlapama u restoran Leonis na oduševljenje svatova i mladenaca Ivane Hrstić i Petra Marinca!

Tko kaže da su sva vjenčanja u Igri prijestolja loše iskustvo! Mnogi su fanovi bili šokirani i ljutiti krvavim vjenčanjem u završnici treće sezone te iznimno popularne TV serije po odličnim knjigama G. R. R. Martina.

No, jedno vjenčanje u Splitu večeras je dobilo slavnu dimenziju upravo zahvaljujući seriji Igra prijestolja. Naime, poznato je da već tjednima se ta serija opet snima u Dubrovniku i Splitu, a baš večeras je jedan od važnijih glumaca serije Škot Iain Glen aka vitez Sir Jorah Mormont na oduševljenje svatova zalutao na vjenčanje mladenaca Ivane Hrstić i Petra Marinca!

Glen se ušetao u ležernoj majici kratkim hlačama i šlapama u restoran Leonis, no za njega su svatovi učinili iznimku i počastili ga večerom. Na svadbi se zatekao i SDP-ovac Daniel Mondekar, koji je cijeli događaj odmah i uslikao, te objavio na Twitteru. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije