Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro premijera

Višnjić zahvalio vojsci za pomoć oko snimanja 'Generala'

Foto: HRZ/ Marinko Karačić
1/6
12.07.2019.
u 12:28

- Moje upoznavanje s akrobatskom grupom „Krila Oluje“ koja nosi naziv po pobjedničkoj operaciji 'Oluja' pretvorila se u prijateljstvo i jedno nezaboravno iskustvo zajedničkog leta - istaknuo je Višnjić.

Uoči premijere filma „General“ koji će se prikazati u subotu, 13. srpnja 2019. na otvorenju Pulskog filmskog festivala, poznati hrvatski i holivudski glumac Goran Višnjić koji u filmu glumi umirovljenog generala Antu Gotovinu zahvalio se Hrvatskoj vojsci za potporu u snimanju serijala i filma.

„Hrvatska vojska pružila nam je ogromnu pomoć i zaslužuje našu veliku zahvalu i poštovanje. Još za vrijeme snimanja filma posjetili smo neke od postrojbi i vojarni kako bi naša glumačka ekipa upoznala te vrsne profesionalce i izrazila poštovanje. Moje upoznavanje s akrobatskom grupom „Krila Oluje“ koja nosi naziv po pobjedničkoj operaciji 'Oluja' pretvorila se u prijateljstvo i jedno nezaboravno iskustvo zajedničkog leta“, istaknuo je Višnjić.

Jedan od pilota koji je sudjelovao u snimanju scene koja bilježi povratak generala Ante Gotovine (Goran Višnjić) i admirala Davora Domazeta-Loše (Tarik Filipović)  s Brijunskog sastanka i njihov susret s generalom Antom Rosom (Boris Svrtan), kapetan posade helikoptera Mi-8 MTV pukovnik Nediljko Puljević kazao je kako je i ranije sudjelovao u snimanju filmova, no ovo je bio  poseban događaj.

 „Svima nama bila je čast pružiti potporu u snimanju filma 'General' jer znamo koliki je doprinos generala Gotovine u obrani i oslobađanju Domovine, a kroz naše sudjelovanje vrednuje se i uloga pilota i zrakoplovne sastavnice u Domovinskom ratu“, naglasio je pukovnik Puljević.

Pogledajte i tko je sve od naših glumaca ostvario ulogu u filmu General.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije