Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNAVAO MARKA

Višnjić emotivnom objavom o poginulim pilotima ganuo mnoge: 'Leti i dalje tamo gore...'

Goran Višnjić
Foto: Instagram
1/6
09.05.2020.
u 17:27

U tragičnoj nesreći pada školskog aviona ZLIN u četvrtak poginuli su pripadnici HV-a, natporučnik Marko Novaković i poručnik Luka Jagatić, a s Markom se imao prilike susresti i naš glumac Goran Višnjić koji se od njega odlučio oprostiti posebnom objavom.

Sine, kćeri, unuče, moraš shvatiti da je samo jedan život. Jedan jedini tebi dan, da ga iskoristiš koliko god ti srce poželi - započeo je emotivnu objavu glumac Goran Višnjić nakon tragične smrti dvaju pilota u padu školskog aviona ZLIN koji se dogodio u četvrtak.

Goran Višnjić
1/5

- Pa već kad možeš sam sebi biti krojač tog jedinog života koji imaš na raspolaganju - zašto ga ne iskoristiš do kraja? E, pa ja ću ti na to odgovoriti. Istražuj, ispituj, riskiraj, skoči, izađi, padni, ustani, kreni, pobjedi strah, ugasi tremu, probaj nešto novo, igraj se, probaj sve! Ispuni svoj život tolikim brojem iskustava da kad dođeš u moje godine možeš imati osmijeh na licu i reći, Bože, hvala ti na ovom jedinstvenom iskustvu - ne žalim za ničim - stoji u nastavku objave u kojoj je Višnjić citirao pismo pokojnog pilota Marko Novkovića. Nakon toga glumac je dodao:

- Natporučnik Marko Novković i poručnik Luka Jagatić... počivali u miru Božjem... Imao sam čast i privilegiju upoznati Marka, letjeti u formaciji s njim i dečkima iz Krila oluje, popiti piće i razgovarati o prošlom letu s dječačkim osmjehom na licima... Pamtiti ću i nositi u sebi taj dan, to iskustvo i prijateljstvo za cijeli život... Leti i dalje tamo gore Marko, slobodno, visoko ..., završio je Višnjić, a komentari pratitelja nisu bili ništa manje emocionalni.

Goran Višnjić
1/18

- Gorane, upravo sam pročitala o ova dva mladića u tvojoj objavi. Toliko mi je žao, a posveta je jako lijepa. Tako mi je drago što imaš lijepe uspomene za čuvanje - napisala je pratiteljica, a komentar nakon toga imao je sličan ton.

- Tužan dan, zaista. Otišli su prerano. Neka njihove obitelji nađu spokoj i utjehu u ovim vremenima...- napisali su.

Podsjetimo, kod Biljana Donjih prije dva dana oko 16 sati dogodio se pad vojnog školskog aviona ZLIN oznake 403 u kojem su bila dva pripadnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, bila je riječ o redovnom obučnom letu.

Za ove parove granice nisu postojale.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar DorothyAL84
DorothyAL84
10:15 10.05.2020.

ww︆︅​w​​︆︅.​​ki​s︆︅​s​t​​o​k​.​c​o︆︅​​m

Avatar SandraEE79
SandraEE79
22:35 09.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​o︅︆v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije