Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajedno na premijeri

Više se ne skrivaju: Tihana Lazović u vezi je s glumcem iz Beograda

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/5
13.01.2020.
u 08:00

Tihana je priznala da ljubi Branimira Trifunovića, ali ništa više od toga o privatnom životu ne želi govoriti.

Poljupci i nježni zagrljaji na premijeri filma “Ajvar” održanoj u Beogradu razotkrili su ljubav zadarske glumice Tihane Lazović i beogradskog glumca Branislava Trifunovića.

Mlađi brat glumca Sergeja Trifunovića nije se obazirao na fotoreportere i snimatelje na premijeri filma, a ni Tihana ne taji da su u vezi. Ona je proteklih nekoliko mjeseci često u Beogradu gdje je snimala seriju “Tajkun” u kojoj glumi lik Ksenije, a na pitanje novinara iz Srbije veže li je, osim snimanja serije, sada uz Beograd i ljubav prema Branislavu Trifunoviću, glumica je za Kurir odgovorila potvrdno: – Da, veže me i ljubav, ali ne govorim o privatnom životu za medije.

S 15 godina starijim Trifunovićem Tihana je u vezi nekoliko mjeseci, a premijera “Ajvara” u kojem glumi Sergej Trifunović njihovo je prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti. Na Instagramu objavljuju zajedničke fotografije, a glumica je s novim dečkom nedavno bila i u rodnom Zadru odakle su se uputili na odmor u Italiju. Prije toga Branislav je svim svojim prijateljima čestitao ulazak u Novu godinu uz fotografiju na kojoj je s Tihanom.

Kako pišu mediji u Srbiji, Branislav je dosad bio u vezi s voditeljicom Aidom Alilović Jokanović, manekenkom Nadeždom Dimitrijević i glazbenicom Aleksandrom Erić Duende. Tihana je pak šest godina bila u vezi s redateljem Ivanom Sikavicom s kojim je i živjela, ali ni tada nije htjela otkrivati detalje o svom ljubavnom životu i radije priča o poslovnim uspjesima kojih ova mlada glumica ima mnogo.

 

 

Ova 30-godišnjakinja osvojila je dvije Zlatne arene, prvu za ulogu u filmu “Šuti” Lukasa Nole, a drugu za ulogu u filmu “Zvizdan” Dalibora Matanića. Prije četiri godine na Berlinaleu u Berlinu Tihana je predstavljena kao mlada glumačka nada u sklopu projekta European Shooting Stars, a prije nje tu su čast imale i hrvatske glumice Zrinka Cvitešić i Marija Škaričić.

Ostvarila je i sjajne uloge u serijama “Novine” i “Uspjeh”, a zadnji filmovi koje je snimila bili su “Aleksi” i “Posljednji Srbin u Hrvatskoj”. Branislav također glumi u seriji “Tajkun” koju redateljski potpisuje Miroslav Terzić, a glavni lik tajkuna Vladana Simonovića glumi Dragan Bjelogrlić .

Komentara 5

RM
ruzica_mario
09:54 13.01.2020.

lazovic..toliko o tome da je nasa glumica

Avatar Eddie
Eddie
10:38 13.01.2020.

Who the fuck is Tihana Lazovic?

Avatar Forte
Forte
09:01 13.01.2020.

Ode jos jedna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije