Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON MEGXITA

Više se ne čeka! Meghan je spremna za prvi intervju nakon odlaska iz kraljevske obitelji

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
19.04.2020.
u 15:59

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, supruga princa Harryja spremna je dati prvi TV intervju, piše DailyMail.

Nakon brojnih spekulacija, konačno je poznato gdje i kada će se "odbjegla princeza" Meghan Markle po prvi put pojaviti na malim ekranima. Točnije, biti će to na ABC-ovom "Good Morning America" u ponedjeljak kojem će Meghan biti posebna gošća, a tamo će pričati i o projektu na kojem je radila odmah nakon odlaska iz palače - Disneyeovom dokumentarnom filmu "Elephant" u kojem je bila naratorica.

1/5

- U ponedjeljak na "GMA", Meghan Markle će ekskluzivno pričati o Disneyevom dokumentarcu "Elephant" - kaže najava za emisiju o kojoj se raspisao DailyMail. Radi se o dugometražnom filmu koji je dostupan na Disneyevoj platformi, a tamo prati krdo slonova koji započinju svoj put od tisuću milja kroz Zimbabwe i Botswanu

Biti će ovo prvo službeno pojavljivanje 38-godišnjakinje pred kamerama nakon što su ona i suprug Harry odlučili napustiti britanski dvor, a upravo je on zaslužan za njezino sudjelovanje u Disneyovom dokumentarcu jer je u srpnju prošle godine docirao tadašnjem izvršnom direktoru Bobu Igeru na crvenom tepihu kako "njegova supruga posuđuje glasove".

Podsjetimo, već dugo se nagađa kada će supružnici Meghan Markle i princ Harry prvi put zajedno nakon Megxita sjesti pred kamere i reći javnosti sve što ih je ikada zanimalo oko odlaska s kraljevskog dvora.

1/7

Šuška se kako im se ponudila basnoslovna cifra za intervju bez odbijenih pitanja, a iznos o kojem se radi je, ni više ni manje, 1 milijun dolara, piše PageSix. U usporedbi s istim potezom prinčeve majke Diane kada je pričala s BBC-jevim Martinom Bashirom u studenom 1995., ovaj par je na dobrom putu da zarade lovu do krova na račun svoje pojave. U siječnju su već počele kolati informacije kako će prvi intervju dobiti kraljica talk-showa Oprah Winfrey, a onda se počelo i pričato o Ellen Degeneres, s kojom je Meghan privatno dobra i podržala je mnoge njezine akcije i medijske istupe.

Ljubav ne poznaje godine: Ove poznate dame završile su s mlađim muškarcima

Stručnjaci za odnose u Kraljevskoj obitelji tvrde da nakon finaliziranja Megxita, bivši kraljevski par je očajan za novcem, a još su i u potrazi za domom u Malibuu gdje cijene kuća sežu i do nekoliko milijuna dolara. Tu je još i osiguranje čiji trošak iznosi više od 2.5 milijuna dolara (oko 17.3 miljuna kuna), od kojih će im, kako je rekao, princ Charles donirati dva milijuna dolara. - Izvori bliski vojvotkinji otkrivaju da Oprah Winfrey ima najveći šansu za intervju nakon odlaska iz "tvrke" - tvrde za Daily Star, a stručnjaci pak analiziraju da se će se Markle odlučiti na taj potez kako bi ponovno osvojila naklonost javnosti dozvolivši kamerama da uđu  u njihov dom i steknu uvid u njihov obiteljski život. - Meghan želi donirati sav novac u humanitarne svrhe - vjerojatno NHS-u nakon svog neizmjernog truda na prvoj liniji obrane (op.a. od koronavirusa) - dodaje izvor, ali još se ne zna hoće li iznos biti upućen svima potrebitima kroz njihovu novoosnovanu zakladu Archewell, nazvanu prema njihovom sinu Archieju.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
17:47 19.04.2020.

Opet ovi feudalci, hebo te, ni da ste na platnom spisku buckingham palace pa nebi ovoliko o vima srai svaki dan.

WI
wiamniamniinna
16:43 19.04.2020.

Ova i dalje ciganci za novce okolo po svijetu, umjesto da se sakrila u misju rupu i pravila se da ne postoji. Svijet se bori sa masovnim genocidom virusa, a ona izlazi u javnost prati svoj prljavi ves i guratii sebe u prvi plan, jadnica. A Kraljica Elisabetta, nasa i Titova prijateljica, jedina Kraljica na svijetu dostojna titule Kraljice, vec dala naredbu da joj se ne pojavlju na sahrani jednoga dana, nadamo se u dalekoj buducnosti, ovo dvoje sto samo sramote njenu obitelj okolo po zemlji i svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije