Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliko iznenađenje

Više nije tajna! Ova poznata TV lica vodit će 'Ples sa zvijezdama'

Foto: Nova TV
1/2
08.03.2019.
u 17:26

I dok će se poznati glumac po prvi puta naći u vođenju jednog zabavnog showa uživo, iza Mie su mnogobrojne emisije i veliki live spektakli koje je vodila kao dugogodišnje zaštitno lice Nove TV.

Vlada veliko iščekivanje showa ''Ples sa zvijezdama'', broje se dani do prve emisije uživo, a u međuvremenu 11 plesnih parova intenzivno radi na svojim plesnim točkama. Kroz 12 emisija velikog plesnog spektakla Nove TV vodit će nas poznata TV lica – Mia Kovačić i Janko Popović Volarić.

I dok će se poznati glumac po prvi puta naći u vođenju jednog zabavnog showa uživo, iza Mie su mnogobrojne emisije i veliki live spektakli koje je vodila kao dugogodišnje zaštitno lice Nove TV.  ''Svaki live je kao da je prvi, no smatram da je najvažnije da se opustiš i zabaviš. Sigurna sam da ćemo se i Janko i ja odlično provesti tijekom emisija uživo, opušteni smo skupa i vjerujem da ćemo si biti dobra podrška. Veselim se ovom projektu jer sam i sama čitav život u plesu i drago mi je promatrati sve naše natjecatelje koji se upuštaju u ovu avanturu.'' – izjavila je Mia.

Janko ističe da sve kandidate čeka veliki rad i intenzivne probe, a to govori iz prve ruke jer je i sam bio u ulozi natjecatelja ovog poznatog svjetskog formata te dodaje: ''Veselim se ovom showu, veselim se kandidatima i novom izazovu.''  Prva od ukupno 12 emisija predstavit će 11 plesnih parova, a od druge epizode gledatelji će se već i oprostiti od prvog natjecateljskog para. Najveći plesni spektakl u produkciji Nove TV okupio je najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače, a borba za titulu pobjednika ''Plesa sa zvijezdama'' započinje uskoro. 

Foto: Nova TV
Pogledajte i koji su parovi ostali prijatelji nakon razvoda. 


 

Komentara 8

SA
samoborka
18:18 08.03.2019.

Nekada su bile TV Osobe,ali Vecernji pise na jeziku svojih vlasnika,pa su osobe postale lica.

TH
than
18:18 08.03.2019.

Ples sa "zvijezdama". Pjevanje sa "zvijezdama". Umjesto da snime neki dobar dokumentarac i uvedu kvalitetan dječji program, javna televizija (koju svi plaćamo) baca novce na ovakve gluposti. To su projekti za privatne televizije, ali očigledno da u njima nema zarade, već samo gubici. Da je suprotno vidjeli bi ih na privatnim televizijama. Ovako koga briga. Pretplatnici sve plaćaju, a oni izvlače ogromne novce.

DU
Deleted user
08:36 09.03.2019.

stalno jedna te ista ekipica rola takve tzv. show izmedju sebe, podijele honorare i rade cijelu drzavu budalama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije