Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promijenio imidž

Više ne izgleda ovako! Brad Pitt snimljen u drugačijem izdanju, svi su zbunjeni

Foto: Reuters/Pixsell
1/11
28.05.2020.
u 22:00

Oskarovac je u posljednje vrijeme dobro nosio nešto kraću, uredno ošišanu i stiliziranu plavu kosu, uglavnom zalizanu gelom, međutim sada je na ulicama Malibua snimljen u drugačijem izdanju

Holivudski glumac Brad Pitt u karanteno se prepustio okolnostima i odlučio pustiti dužu kosu, a očito nije došao u napast da se sam ošiša, poput nekih njegovih kolegica.

1/5

Oskarovac je u posljednje vrijeme dobro nosio nešto kraću, uredno ošišanu i stiliziranu plavu kosu, uglavnom zalizanu gelom, međutim sada je na ulicama Malibua snimljen u drugačijem izdanju kojim je sve uspio iznenaditi, ali i zbuniti, ponajviše time što nitko od ovog miljenika žena ne očekuje da se ovako zapusti.

Naime, sada ima dužu kosu, gotovo do ramena, a ovaj opušteni izgled Brad je upotpunio vrećastim poderanim trapericama i maslinastom majicom, a čini se da za objektive paparazza koji su se našli u blizini njegova doma i nije previše mario.

Foto: profimedia

Brad je snimljen u društvu basista legendarnih Red Hot Chili Pepperesa imena Flea dok su na ulici razgledavali motocikl.

Inače, Brad i Flea dugogodišnji su prijatelji. Imaju nekoliko zajedničkih interesa poput motocikala i dizajnerskog namještaja koji zajedno vole kupovati.

Dijele i zajedničkog duhovnog iscjelitelja Sata Harija Khalsa.

Ključne riječi

Komentara 4

MA
marli
23:23 28.05.2020.

Totalno drugačije izgleda ! Ima druge hlače, jaknu i drugačije puštenu kosu ! Zamisli !!!! Ako odjeneš druge hlače, jaknu i nemaš istu frizuru - totalno drugačije izgledaš ! Koji je to šok !!!!!!!

BA
balizg
23:26 28.05.2020.

Ja sam sad totalno zbunjen ! Ne znam što se ovo događa, ali on ne nosi istu odjeću ! Uffff kako ću sad zaspat koliko sam zbunjen...

Avatar KimberlyQW82
KimberlyQW82
00:30 30.05.2020.

w​​w​​w​​.​​l​​o​v​e​​x​​x​​.​​c​​l​​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije