Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlazak

Više ga nećemo gledati! Nakon 8 godina poznati reporter napustio Novu TV

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
28.03.2019.
u 14:47

Šime Vičević informativnoj redakciji Nove TV pridružio se 2011. godine. Dugi niz godina bio je zaštitno lice dopisništva u Zadru.

Zadarski reporter Šime Vičević nakon osam godina napušta informativnu redakciju Nove TV. Sinoć je za Dnevnik Nove TV odradio svoje posljednje javljanje uživo na temu ekološkog onečišćenja Crnog brda nakon čega su se voditelji oprostili od svog, sada već bivšeg kolege. 

– Šime lijepo je bilo vidjeti te večeras, bilo nam je jako lijepo surađivati s tobom. Naš Šime odlazi s televizije. Želimo ti mnogo sreće dalje u životu, čuvaj se! – poručila mu je voditeljica Romina Knežić nakon javljanja uživo. 

Što je jedno od najprepoznatljivijih televizijskih lica iz Dalmacije nagnalo na odlazak, za sada nije poznato. Odgovor smo pokušali doznati na Novoj TV s koje su nam još jednom potvrdili kako Vičević više nije njihov zaposlenik. 

– Kolegi Šimi Vičeviću zahvaljujemo na profesionalnoj i ugodnoj suradnji i želimo puno sreće i uspjeha, a novo lice u zadarskom dopisništvu gledatelji će uskoro moći vidjeti u programu Nove TV – poručili su s najgledanije komercijalne televizije. 

Za komentar smo upitali i Vičevića koji nam nije htio otkriti razloge svog odlaska ni gdje će nastaviti svoj profesionalni put. Ipak, neslužbeno doznajemo kako Šimi nove ponude već stižu, a prije nego što izvaže opcije koje ima na raspolaganju zadarski reporter prvo će se, kako doznajemo, neko vrijeme dobro odmoriti.  

Pogledajte i kamo su nestale i što danas rade bivše prve dame TV-a. 

Ključne riječi

Komentara 16

BA
bakaslis
15:05 28.03.2019.

2019 - 2009 je po vecernjem 8....pridruzio se 2009. godine otišao jučer i to je 8 godina... Jednog dana kad vi odete iz VL sigurno neće pljuštati ponude kao za Šimu koji je vrlo dobar novinar

NE
Neutralac
16:06 28.03.2019.

Slazem se da je dobar novinar... nece valjda u Al Jazeeru?

DI
diadora0
08:40 29.03.2019.

Jedan od najboljih novinara danas!! Svaka mu čast i kapa do poda! Samo naprid....Šime legendo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije