Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGA ŽENA

Violeta iz 'Boljeg života' drastično promijenila imidž, fanovi ne vjeruju: 'Otišao je dio našeg djetinjstva'

Lidija Vukičević
Foto: Instagram screenshot
1/6
18.04.2021.
u 18:45

- Svjetski stručnjak i umjetnik kolorita i frizura koji predaje u preko 80 svjetskih država u svijetu. Osobni frizer velikog Gadafija konačno radi mi o glavi, napisala je Lidija pokraj fotografije koja je dobila više od 17 tisuća lajkova.

Lidija Vukićević (58), glumica koju hrvatska publika najbolje zna po ulozi Violete Popadić u seriji "Bolji život", na Instagramu je objavila kako je potpuno promijenila imidž. Lidiju su godinama svi znali po dugačkoj i kovrčavoj kosi, a sada ima ravnu kosu i crvene pramenove. 

- Svjetski stručnjak i umjetnik kolorita i frizura koji predaje u preko 80 svjetskih država u svijetu. Osobni frizer velikog Gadafija konačno radi mi o glavi, napisala je Lidija pokraj fotografije koja je dobila više od 17 tisuća lajkova. Uslijdili su i brojni oduševljeni komentari Lidijinih pratitelja. 

Foto: Instagram screenshot

- S ovom frizurom je nestao i dio našeg djetinjstva, napisao joj je jedan obožavatelj. Glumica je nedavno za srpski Story pričala o svom ljubavnom životu i mlađem partneru.

- Mlađi partner mi je unio novu radost. Bio mi je potreban netko sličan meni, ne vjerujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj valnoj dužini. Tko god me pokušao spustiti na zemlju, sam je završio spušten,  niže od mene - rekla je 58-godišnja Lidija u intervju. Njezin novi dečko 15 je godina mlađi od nje.

-  Klasični sam emotivac, ali emocije moraju biti dobro vođene. Tek nedavno sam shvatila da me mnogi vide kao socijalnu ustanovu, jer znam slušati i empatična sam  što se na kraju negativno odrazi na mene. Odlučila sam napraviti selekcija za koga ću biti takva - ispričala je u intervju. Nedavno je prepričala i jednu zgodu iz Sarajeva kada je konobarica u kafiću u kojem je bila sa svojim društvom pitala Lidiju: Jeste li vi kćer Lidije Vukićević?. Glumicu je to nasmijalo i rekla joj je kako je ona Lidija Vukićević, ali konobarica nije vjerovala. Tek kad joj je Lidija pokazala svoju osobnu iskaznicu uvjerila se kako je to zbilja ona i pohvalila je njezin mladoliki izgled. 

VIDEO: Kim Kardashian karijeru je započela kao organizatorica ormara, a prije nekoliko dana proglašena je - milijarderkom! 

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Mali Berica
Mali Berica
19:19 18.04.2021.

Srbija nas ne zanima ni pod razno, ta priča je zauvijek završila prije tri desetljeća.

Avatar Booyakasha
Booyakasha
19:32 18.04.2021.

Seseljeva kurava

AL
AlojzVjekoslav
20:37 18.04.2021.

Violeta iz deklarirani Chetnik i šovinist a vi joj dajete mediski prostor iz čega proizilazi da ni vi niste daleko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije