Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriće Supertalenta

Vinkovački John Travolta ne čuje zvuk, ali osjeća ritam

'Scena-Vinkovci--101009-Marijan Kesinovic i Deborah Suker foto:Goran Ferbezar/VLM'
'Goran Ferbezar/VLM'
11.10.2009.
u 16:45

Mladi plesni par iz Vinkovaca, 14-godišnji Marijan Kešinović i Deborah Šuker plesnim umijećem, ali i još nečim očarao je tročlani žiri Supertalenta.

Da život ponekad piše uistinu zanimljive priče dokazuje i najnovije otkriće showa Supertalent - mladi plesni par iz Vinkovaca, 14-godišnji Marijan Kešinović i Deborah Šuker,  koji je prošlog petka plesnim umijećem, ali i još nečim očarao tročlani žiri. Naime, Marijan je gluh od rođenja, prvu riječ izgovorio je sa četiri godine, no unatoč tome izvrstan je plesač koji ritam savršeno osjeća preko svoje partnerice.

Uporan i druželjubiv
Marijanovom lakoćom snalaženja na plesnom podiju ponosi se njegov otac Perica koji se, kaže, ni  u snu nije nadao da će mu sin jednog dana postati plesač.

- Marijan na jedno uho ne čuje 90, a na drugo 85 posto,  dakle ne čuje i ne prepoznaje zvuk, ali nekim čudom osjeća ritam. Kad mi je prije dvije godine došao iz škole s letkom za upis u plesnu školu, nisam bio posebno oduševljen, ali je zato mama Ljiljana bila izvan sebe od sreće što joj sin želi naučiti plesati.

Danas sam ponosan na njega jer vidim da se bavi nečim što iskreno voli i u čemu je jako talentiran. Inače ne bi u tako malo vremena brzo napredovao i osvojio mnoge nagrade - objasnio nam je Marijanov tata koji svog mlađeg sina smatra vrlo upornim, druželjubivim  i neustrašivim dječakom.

Posebni plesni partneri
- Marijan je uvijek bio uporno dijete koje, kad nešto zacrta, ne odustaje. Ničeg se ne boji, svakom kaže sve u lice. Osim plesa, ovisan je i o internetu, na Facebooku je satima. Jako voli društvo, pa kad dođemo na trening, on bi pola plesao, a pola pričao s ekipom. Mislim da  je imao sreće i što je dobio jako talentiranu partnericu, s kojom se odlično slaže - objašnjava tata Perica kojem nije teško ponekad voziti do Osijeka da se njegov Marijan pripremi za neko veliko plesno natjecanje. 

Komentara 2

LA
laki
23:08 12.10.2009.

Nažalost, nisam više u Vinkovcima, ali se sjećam da je Marijan uvijek oduševljavao svojom dobrotom i iskrenošću. Radujem se zbog njega...

ZG
zgubidan
11:29 12.10.2009.

bravo klinci samo tako nastavite imate moju podrsku, gledajuci Vas iznimno sam uzivao i ponovo citajuci ovaj clanak osjetio sam neku zadovoljstinu sto tako mladi i ustrajni uzivate radeci to sto volite i postizete rezultate o kojima neki mogu samo sanjati. BRAVO!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije