Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjevač se oporavlja

Vinko Coce je pri svijesti, zbog boli teško podnosi previjanje rane

vinko coce
Žarko Bašić/PIXSELL
15.05.2013.
u 18:27

– Moramo biti strpljivi i moliti se da infekcija ne zahvati druge vitalne dijelove tijela – kaže brat pjevača

Nema čovjeka na kugli zemaljskoj koji nije pitao za njega. Zračio je dobrotom i nadam se da će još dugo zračiti – rekao je brat Vinka Coce Duje. Pjevač je od subote na odjelu intenzivne njege. Dvaput su mu operirali inficiranu ranu na trtici. Priključili su ga na aparate jer ima slabo srce i visok krvni tlak. Coce je jučer bio pri svijesti i razgovarao je s obitelji. Teško mu je, ali hrabro sve podnosi, pa i bolno previjanje rane.

– Moramo biti strpljivi i moliti se da infekcija ne zahvati druge vitalne dijelove tijela – kaže brat pjevača, oko kojeg danonoćno dežura od šest do sedam liječnika. Supruga Janja i brat Duje zahvalni su ravnatelju, liječnicima, medicinskim sestrama te čistačicama u KBC-u Split na pomoći i riječima potpore.

 

>>Coce hitno operiran, oporavak čeka na odjelu intenzivne njege

>>Vinko Coce završio u bolnici u teškom zdravstvenom stanju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije