Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša manekenka

Viktorija Rađa šokirala fotografijom, fanovi zabrinuti: 'Čista anoreksija'

Foto: Instagram
1/5
08.08.2019.
u 15:39

Najnovijom objavom na Instagramu, bivša mankekenka Viktorija Rađa podijelila je mišljenja svojih pratitelja.

Bivša manekenka Viktorija Rađa najnovijom fotografijom na Instagramu izazvala je zabrinutost obožavatelja. Naime, na fotografiji na kojoj pozira u kupaćem kostimu tropskog uzorka fanovi su primjetili njezinu mršavost.

- Ovo nije Viktorija, pa kako, ona nije tako jako mršava, ona je lijepa...Ovo je čista anoreksija ili ja ne vidim - napisala je pratiteljica, a s njom se složio dio fanova.

- Ovom lijepom tijelu treba nekoliko kilograma - komentirali su u nastavku rasprave.

Ipak, neki su vitku figuru Splićanke doživjeli odlično i popratili ju pohvalama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👙🤸‍♀️ @jadevtales ... #islandlife . . . . #islandlife #swimmwear #sea #vis #happytime

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

- Najljepša žena - stoji u jednom komentaru, kojeg prati drugi: - Kako se postaje tako zgodan, otkrijte nam tajnu molim vas - piše.

Ovog ljeta obitelj Rađa uživa na Visu, a s Viktorijom i Dinom na odmoru su sinovi Duje (21), Roko (15) i Niko (10). 

Podsjetimo, Viktorija i Dino Rađa zajedno su više od 20 godina, ali o svojoj ljubavi i o tome kako su se upoznali rijetko kada pričaju u javnosti.


 

Instruktorica fitnessa Viktorija gledatelje je nedavno očarala svojim plesnim umijećem u showu "Ples sa zvijezdama", a zadivila je tim vještinama i supruga koji joj je svaku nedjelju bio podrška u studiju Nove TV baš kao što je i ona njemu bila godinama podrška u njegovoj karijeri. 

Sada su svoju ljubavnu priču odlučili ispričati u novom broju magazina Gloria Glam i otkrili su kako ih je prvi put upoznao Toni Kukoč u jednom restoranu i to upoznavanje je trajalo svega desetak sekundi. Iako je njihovo prvo upoznavanje bilo jako kratko prst sudbine ipak je htio da se Viktorija i Dino malo bolje upoznaju, a ta priča je posebno zanimljiva.

- U to vrijeme bio sam jako dobar s jednom djevojkom. Kada bismo se htjeli čuti, ona je morala ići u stan k drugoj djevojci jer u svojem  nije imala telefon. Ta druga djevojka bila je Viktorija, što ja, naravno, nisam znao. Jednom kad smo se dogovorili da ćemo se čuti, ona je  zaboravila pa se na telefon javila Viktorija. Počeli smo spontano razgovarati, a ja sam potom sve češće zvao prijateljicu u vrijeme u koje se nismo dogovorili kako bih mogao pričati s Viki. - ispričao je Dino.
 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar VinkoL
VinkoL
15:46 08.08.2019.

Fanovi zabrinuti! Njih oba dva.

ŠT
ŠtoReći
16:34 08.08.2019.

reže tanke šnite. deblje Viki, deblje reži

AU
autoritet
01:58 09.08.2019.

To debele babe viču anoreksija za svakom ženom koja nije kao one.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije