Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije zadovoljna

Viki iz 'Ljubav je na selu' zabrinula pratitelje: Ide na operaciju!

Foto: Instagram
1/3
26.02.2019.
u 22:00

Na društvenim mrežama Viktoriji Memić nude brak, jer takvu damu, pišu u komentarima, bilo bi šteta prepustiti drugim muškarcima.

Kada se dvadesetdvogodišnja Victoria Memić Viki prijavila u reality Ljubav je na selu, napravila je to s jednim ciljem - da osvoji srce farmera Jovana Karapandže (31).

Ipak, čini se kako joj sve polazi za rukom, osim toga. Na društvenim mrežama je pak prose i nude brak, jer takvu damu bilo bi šteta prepustiti drugim muškarcima. -Zadovljna sam sobom, mislim da sam najljepša, druge su djevojke čudne. Nijedna nije ijepa kao ja. - rekla je Viki koja se u zadnje vrijeme zbližila sa svojim obožavateljima kojima je otkrila da nije skroz zadovoljna sa svojim tijelom, kao što je govorila u showu.

-Htjela bih otići na plastičnu operaciju. Planiram si povećati grudi. - rekla je ona. Neki su negodovali zbog takve odluke, ali su komentari uglavnom bili pozitivni. -Nemoj si to raditi samo zbog toga jer ti netko nameće da moraš imati velike grudi. Ako ćeš ih popraviti zbog toga da bi ti bila zadovoljnija, samo naprijed - poručili su pratitelji na Instagramu.

Otkrila je da planira nabaciti koji kilogram jer ionako dobivanje kilaže neće narušiti njezin savršeni izgled. - Želim biti mršava. Da, to volim i to mi je super.

Mislim da to na meni odlično izgleda pa ne vjerujem da ću si dopsutiti da postanem debela, ali nabacit ću koju kilu da bude taman.- zaključila je fatalna Viki.

Upoznajte kandidate showa 'Ljubav je na selu':

 

Komentara 8

MA
malisani
22:18 26.02.2019.

hahahahaha kako je Jovan dobio trandžu!

ST
Stručnjak
00:54 27.02.2019.

našminkano muško s perikom

Avatar nekineki
nekineki
07:32 27.02.2019.

ovo je tip 100%...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije