Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA LIDIJA

Viki iz 'Boljeg života' oduševila pratitelje izgledom na pragu sedmom desetljeća: 'Izgledaš poput djevojčice'

Foto: Instagram screenshot
1/8
17.05.2021.
u 16:01

- Dobila sam nagradu Dama godine za rad, doprinos i stvaralaštvo. Hvala svima, napisala je Lidija uz fotografiju na kojoj pozira u crvenoj haljini s dubokim prorezom

U Beogradu se prekjučer održala dodjela nagrada Dama i džentlmen godine,a glavna je zvijezda bila Lidija Vukićević (58), glumica koju domaća publika najbolje zna po ulozi Viki u seriji "Bolji život".

- Dobila sam nagradu Dama godine za rad, doprinos i stvaralaštvo. Hvala svima, napisala je Lidija uz fotografiju na kojoj pozira u crvenoj haljini s dubokim prorezom. 

Pratitelji su joj uz čestitke pisali razne komplimente, a poručili su joj da izgleda kao djevojčica. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Podsjetimo, Lidija je nedavno za srpsko izdanje Storyja govorila o svom ljubavnom životu i mlađem partneru.

 - Mlađi partner mi je unio novu radost. Bio mi je potreban netko sličan meni, ne vjerujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj valnoj dužini. Tko god me pokušao spustiti na zemlju, sam je završio spušten,  niže od mene - rekla je 58-godišnja Lidija u intervju. Njezin novi dečko 15 je godina mlađi od nje.

 - Klasični sam emotivac, ali emocije moraju biti dobro vođene. Tek nedavno sam shvatila da me mnogi vide kao socijalnu ustanovu, jer znam slušati i empatična sam  što se na kraju negativno odrazi na mene. Odlučila sam napraviti selekcija za koga ću biti takva - ispričala je u intervju. Nedavno je prepričala i jednu zgodu iz Sarajeva kada je konobarica u kafiću u kojem je bila sa svojim društvom pitala Lidiju: Jeste li vi kćer Lidije Vukićević?. Glumicu je to nasmijalo i rekla joj je kako je ona Lidija Vukićević, ali konobarica nije vjerovala. Tek kad joj je Lidija pokazala svoju osobnu iskaznicu uvjerila se kako je to zbilja ona i pohvalila je njezin mladoliki izgled. 

VIDEO: Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli nakon 24 godine 

 

Ključne riječi

Komentara 1

AL
AlojzVjekoslav
16:11 19.05.2021.

Opet reklamirate i zaštićujete ( dajete crvene kartone) deklariranu chetnikušu. Znači li to da vi dijelite iste svjetonazore ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije