Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Vijoleta pokazala kako su se zabavljali iza kulisa showa u kojem je smršavjela 44,5 kg, te rekla što ih je najviše mučilo

Foto: Facebook
1/15
09.12.2020.
u 22:15

Nekadašnja miss i današnja ugostiteljica Vijoleta progovorila je o problemu koji muči mnoge kandidate nakon što izađu iz showa gdje se moraju brinuti isključivo za sebe.

Kandidatkinja Vijoleta Taleski u showu je izgubila 44,5 kilograma - točnije, kada je ušla u show imala je 120,9 kg, a danas teži 76,4 kg. Nekadašnja miss i današnja ugostiteljica Vijoleta progovorila je o problemu koji muči mnoge kandidate nakon što izađu iz showa gdje se moraju brinuti isključivo za sebe.

 - Vani je sve dosta teže jer smo u kući bili orijentirani isključivo na sebe i sve podredili gubitku kilograma. S obzirom da radim, često naručujem hranu od prijateljice Gabi, koja ima restoran u Trnovčici i koja mi priprema zdrave obroke“, kaže te priznaje kroz smijeh: „ Najveći izazov mi je odoljeti Coca-Coli i popiti vodu - kazala je za RTL.

1/7

Kaže da je za novi izgled dobila gomilu komplimenata, te da joj mnogi obožavatelji prilaze na cesti i prepoznaju je. Kaže da joj je potporu pružila cijela obitelj, a pomaže joj i prijateljica koja s njom ide na Sljeme da bi ona što više vježbala. 

- Bila sam samouvjerena, sad sam još više - tvrdi Vijoleta. Nakon izlaska iz showa dobila je puno pratitelja na društvenim mrežama, a na Facebooku je objavila i neke fotografije iza kulisa emisije. Najbolje se slagala s Petrom Čorbić, koja je ispala prije finalne emisije. Njih dvije su na jednoj fotografiji nasmiješene, te nazdravljaju u kameru. Vijoleta se družila i sa Splićanima Zdravkom Kapetanović i Antom Miletićem, a za Mateu Čakić je napisala kako joj je bila "najbolja kći u kući". 

Podsjetimo, pobjednik ovogodišnje sezone showa 'Život na vagi' je Matej Petrović (26) iz Đurđenovca.  U show je ušao sa 152 kilograma, a u finalnoj emisiji mu je vaga pokazala nevjerojatnih 84,1 kilogram. Smršavio je 67,9 kilograma, odnosno izgubio je 44,7 posto svoje tjelesne mase i tako odnio kući 170.000 kuna.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije