Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Vijoleta je u showu izgubila 44 kg, a sada se ponovno potpuno transformirala: Kao druga osoba

Foto: RTL
1/9
29.04.2021.
u 17:00

Naime, donedavno je imala duge plave ekstenzije, a sada je pozirala potpuno našminkana i s kratkom, platinasto plavom kosom.

Vijoleta Taleski, bivša kandidatkinja showa ''Život na vagi'', u posljednje vrijeme privlači sve više pozornosti na društvenim mrežama. Zagrepčanka je u show ušla sa 120,9 kilograma, dok je u finalnoj emisiji imala 76.4 kg.

I nakon finala nastavila je raditi na svom izgledu, a na društvenim mrežama često objavljuje fotografije na kojima je poprilično dotjerana. Ovaj put je pokazala novu frizuru. Naime, donedavno je imala duge plave ekstenzije, a sada je pozirala potpuno našminkana i s kratkom, platinasto plavom kosom. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Pratitelji su odmah primijetili veliku promjenu, zbog koje je Vijoleta izgledala potpuno neprepoznatljivo, te su joj odlučili pisati komplimente. 

"Wow, novi izgled", "Ovo je puno bolje od onih isfuranih ekstenzija. Urbanije je i profinjeno", "Kao druga osoba, bravo" samo su neki od komentara koje su joj pisali pratitelji.

Inače, Vijoleta je u showu 'Život na vagi'  izgubila nešto više od 44 kg. U finalnoj emisiji sve je oduševila kada se pojavila u dugačkoj haljini otvorenih ramena. No, čak i nakon showa Vijoleta nije stala s transformacijom te je na Instagramu otkrila da je sada na 49 kilograma manje nego što je imala.

VIDEO Zagrepčanku Mirtu (23) prati 4,9 milijuna ljudi, a njene transformacije su fantastične!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije