Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posvećena majčinstvu

Vidno mršavija Janica Kostelić poslije mnogo vremena snimljena sa sinom Oskarom

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
07.07.2020.
u 09:21

Vrijeme najradije provodi uz svog mezimca u prirodi, a proteklog je vikenda sa sinom uživala na Sljemenu, gdje je i sama često trenirala dok se aktivno bavila skijanjem.

Naša najtrofejnija skijašica Janica Kostelić nakon rođenja sina Oskara početkom 2019. godine potpuno se povukla iz javnosti te se posvetila majčinstvu.

1/8

Vrijeme najradije provodi uz svog mezimca u prirodi, a proteklog je vikenda sa sinom uživala na Sljemenu, gdje je i sama često trenirala dok se aktivno bavila skijanjem. Sudeći po fotografiji, skijašica je vidno smršavjela, zbog čega ju je na prvu bilo teško prepoznati.

Za Janičinu trudnoću saznalo se krajem listopada 2018. godine, a Oskar je na svijet stigao carskim rezom 1. siječnja u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Tko je otac djeteta bivša sportašica nikada nije javno otkrila, ali je zato u intervjuu za HRT u ožujku ove godine jasno dala do znanja koliko uživa u majčinstvu.

Komentirajući uspjeh Filipa Zubčića, Janica je Mirni Zidarić otkrila kako će maleni Oskar ipak još malo pričekati da mu Janica prenese svoje znanje na snijegu. – Mali Oskar još nije bio na skijama. Ima vremena. Neka se dijete zabavlja dječjim radostima koje priliče njegovoj dobi – kazala je Janica. Na pitanje kako je biti majka, tek je kratko sa smiješkom odgovorila: "Super."

Fotografiju Janice i Oskara možete vidjeti na portalu RTL.hr.

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar NasaPosla
NasaPosla
09:48 07.07.2020.

Pametna i razborita:žena,majka, vrhunska sportašca.

PI
Piksy
10:02 07.07.2020.

Stvarno se jako vide ona i sin..

Avatar mustafa1
mustafa1
12:20 07.07.2020.

slava joj i hvala za sve lijepe trenutke koje nam je priustila. covjek o kom ce se i za 100 godina pricati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije