Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznati Hrvati

Vidi se tko se najviše znojio u teretani

Ivan Herceg
Foto: Instagram
1/3
19.08.2017.
u 14:52

Bila bi prava šteta ne pokazati istesana tijela oko kojih bi se trebalo tijekom godine itekako potruditi

Kako ljepši spol ne bi bio uskraćen u razgledavanju ljetnih “atrakcija”, odabrali smo nekoliko muških pripadnika koji se itekako imaju s čim pohvaliti kada skinu majice. Sav trud kojega ulažu u teretani im se isplatio.

Glumac Mislav Čavajda pokazao je svoj torzo fotografirajući se na jahti, a svojedobno je za jedan dnevni list izjavio:

- Imam osobnog trenera. Gluma je posao na duge pruge i ne smije se zanemariti tijelo. Ako želite opstati u glumačkom svijetu, morate se baviti i tijelom - iskren je Mislav.

I njegov kolega Slavko Sobin nerijetko objavljuje fotografije svog atletskog tijela na Instagramu. Znao je govoriti da je njegov razlog odlaska u teretanu kondicija i zdravlje, no da i odraz u ogledalu ima veliku motivaciju.

Pjevač Luka Nižetić nikako nije škrt kada je u pitanju pokazivanje vlastitog tijela, a na Instagramu je nedavno izjavio da se za željene rezultate treba oznojiti.

- Odnosi se prema svom tijelu kao nevjerojatnoj mašini, jer upravo to i jest. Sipaj gorivo redovito, budi sklon izazovima, odmaraj se, osluškuj tijelo i budi zahvalan za svaki dan - napisao je nogometaš Dejan Lovren ispod dviju fotografija na kojima vježba u vrtu odjeven samo u biciklističke hlače.

I glumac Ivan Herceg povremeno zna razveseliti obožavateljice pa je tako prije nekoliko dana objavio fotografiju svog torza s ljetovanja na Santoriniju.     

Komentara 10

RI
rikavac
15:46 19.08.2017.

Sta ce drugo radit svakako nemaju drugog posla nego ici u teretanu. Da radi na bausteli ili da prezivljava sa 3000 kn nebi imao kad ici u teretanu.

GR
grodar
15:41 19.08.2017.

Ovaj sobin ruzan ko sob

MU
mulag
15:24 19.08.2017.

ocito slabo prca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije