Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mala povijest natjecanja

VIDEO Prisjetili smo se svih pobjednika Dore: Neki su se proslavili, drugi baš i nisu...

Foto: Siniša Hančić/Pixsell
1/2
29.02.2020.
u 11:26

Ususret večerašnjem izboru hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije pripremili smo vam malu povijest dosadašnjih natjecanja.

Velika završnica Izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije – Dora 2020. održat će se u subotu 29. veljače u Sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji. Doris Pinčić Rogoznica i Zlata Mück Sušec te Mirko Fodor i Duško Ćurlić vodit će Doru, a u show programu nastupit će eurovizijska pobjednica naš prošlogodišnji pobjednik Dore Roko Blažević te finalisti showa 'The Voice'.

U natjecateljskom programu je 16 nastupa i na pozornici ćemo vidjeti i neke glazbene veterane, ali i brojna nova i mlada glazbena imena. Ususret večerašnjem izboru hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije pripremili smo vam malu povijest dosadašnjih natjecanja.

 

Ključne riječi

Komentara 1

NO
nordic
23:01 02.03.2020.

em jesam ja lud il zasto svaki drugi clanak ne mogu otvorit??? ni odgovora ne dobijam. hvala vecernji. razmisljam da skinem aplikaciju. ima i drugi izvora. ne znam sta vam je odjednom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije