Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikad objavljena snimka

VIDEO Snimka koju su Severina i Milan snimili nerođenom sinu rastopit će vam srce

milan popović
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/3
06.02.2020.
u 16:52

Na YouTubeu se pojavila snimka iz kućne atmosfere uoči božićnih praznika 2012. godine bivših partnera Severine Kojić i Milana Popovića.

Iako su mediji posljednjih godina prepuni priča o sudskoj bitki za sina Aleksandra koju vode pjevačica Severina Kojić i njezin bivši partner Milan Popović, nikad objavljena snimka jasno pokazuje kako su se oboje beskrajno radovali rođenju dječaka.

Autor snimke je nepoznat, a ona je nastala u kućnoj atmosferi uoči Božića 2012. godine. Na spomenutoj snimci Milan i Severina sjede pokraj bora, a on joj mazi trudnički trbuh.

– 'Ajde sad ti nešto reci – kaže mu Seve, a Milan joj uzvrati jednostavnim "volim te" i poljupcem.

– Reci nešto sinu tamo – kaže mu ona i pokaže prema kameri. 

– Sine, jedva čekamo da se rodiš – kaže Milan i nastavlja ljubiti Severinu.

Naime, nakon što je krajem prošle godine sutkinja Tea Golub skrbništvo nad sedmogodišnjakom dodijelila ocu, a majci dopustila povremeno viđanje djeteta, javnost je bila žestoko podijeljena. Neki su smatrali kako je užasno okrutno majci uzeti dijete, dok su drugi uvjerenja kako je sud donio ispravnu odluku. Ipak, jasno je kako oba roditelja beskrajno vole svoje dijete i svatko od njih postupa upravo onako kako misli da je u djetetovu najboljem interesu.

I bez obzira na to što Severina i Milan komuniciraju uglavnom preko odvjetnika, a mnogi ih upozoravaju kako bi trebali prestati voditi medijski rat jer će sedmogodišnji Aleksandar sve to moći naći na internetu, sigurno je da će mu biti drago vidjeti snimku u kojoj se roditelji vesele njegovu dolasku na svijet.

 

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar niwrad
niwrad
17:43 06.02.2020.

Kad hormoni pršte i nagoni su snažni onda sve štima. Kad nagoni popuste i trebao bi se uključiti razum poradi dobrobiti djeteta, onda ništa ne štima i treba tražiti novog partnera koji će aktivirati hormone i nagone jer ipak, vlastita ugoda je iznad dobrobiti djeteta. Baš kao životinje, kojima su nagoni alfa i omega jer nemaju razum da njima upravljaju.

MA
Mary5
16:58 06.02.2020.

Evo meni se vec rastopilo😭

MI
Miko33
17:15 06.02.2020.

Čemu sad ovo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije