Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tijekom razgovora

VIDEO Radnik supermarketa upoznao princa Charlesa pa pao u nesvijest

Foto: Screenshot
1/7
10.07.2020.
u 17:22

Ostali koji su bili u blizini odmah su priskočili u pomoć, a vrlo brzo je stigla i medicinska pomoć.

Princ Charles i supruga Camila posjetili su distribucijski centar za supermarket u britanskom Bristolu kako bi zahvalili radnicima za njihov rad i trud tijekom pandemije. 

1/3

No, situacija koja se tamo dogodila sve je iznenadila. Naime, jedan od radnika tog supermarketa onesvijestio se prilikom susreta s princem Charlesom. 

Kada je princ Charles došao do ulaza u supermarket, stao je porazgovarati s radnikom no ovaj se odmah počeo ljuljati, a zatim je i pao na pod.

Ostali koji su bili u blizini odmah su priskočili u pomoć, a vrlo brzo je stigla i medicinska pomoć. Na sreću, radnik se vrlo brzo oporavio i dobio je svoju priliku za dovršiti razgovor s princom Charlesom.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar OdvjetnikStjepanBabic
OdvjetnikStjepanBabic
01:05 19.07.2020.

Strah od autoriteta. Ali zašto....

KD
KRALJ DMITAR ZVONIMIR_neblok
18:55 10.07.2020.

jel to od smrada nogu ili smrada nečeg drugog?

GE
Gensoman1000
17:44 10.07.2020.

Princ charles poznati rasist i neomaltuzijanac fuj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije