Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#naNAJjače

VIDEO Poznati Hrvati podržali akciju protiv vršnjačkog nasilja

Foto: Promo
1/4
13.02.2020.
u 22:00

Brojne zvijezde sporta, estrade, glumišta i televizije uključile su se u akciju koju je pokrenulo popularno zagrebačko kazalište za djecu Žar ptica

“Ja sam pjevač, moj glas je moj posao... imate i vi svoj glas upotrijebite ga da glasno govorite protiv svakog nasilja”, tek je dio poruke pjevača Damira Kedže. Ili pak poruka trenera Dinama Nenada Bjelice, koji kaže: “Ja sam trener Dinama. U sportu je važan timski rad, od svojih igrača uvijek tražim fair play i međusobno poštovanje, a tako treba biti i u životu.

Pokažite i vi sportski duh, idemo zajedno #naNAJjače protiv vršnjačkog nasilja!” Ovo je tek mali dio poruka brojnih ljudi iz javnog života Hrvatske koji su snimili svoje videoporuke djeci i mladima te se na tako aktivno uključili u akciju “#naNAJjače protiv vršnjačkog nasilja”, koju je pokrenulo popularno zagrebačko Kazalište Žar ptica.

Poruke su, uz citirane, snimili i: Antonija Blaće, Davor Meštrović, Bruno Petković, Nikola Moro, Barbara Vicković, Slavko Sobin, Mia Dimšić, Bojan Jambrošić i Asley, David Skoko, Zoran Vakula... A to je tek mali dio velike akcije Žar ptice. Naime, ovo je kazalište cijelu svoju sezonu posvetilo borbi protiv vršnjačkog nasilja, koje su prepoznali kao gorući problem.

Foto: Arena Hospitality Group

Akcija “#naNAJjače protiv vršnjačkog nasilja“ počela je odličnom predstavom “Ako kažeš, gotov si!” Dine Vukelić u režiji Krešimira Dolenčića, a dio nje je i skorašnji međunarodni Naj, naj, naj festival (od 26. veljače do 1. ožujka) koji u svom slavljeničkom dvadesetom izdanju postaje i društveno angažiran festival, jer će se u sklopu njega održati i brojne radionice za djecu i roditelje, ali i odigrati humanitarna nogometna utakmica između djece i zvijezda čiji je prihod namijenjen školama koje se bore protiv nasilja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije