Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo namještaljka

Video postao hit na YouTubeu, no evo o čemu je zapravo riječ

Jimmy Kimmel
Screenshot
10.09.2013.
u 10:55

Video koji je u kratkom vremenu postao hit, a na kojem djevojka oponaša ples Miley Cyrus zapravo je namještaljka poznatog komičara Jimmyja Kimmela i kaskaderke Daphne Avalon

Video koji je prošli tjedan postao hit na YouTubeu i koji dosad ima gotovo 10 milijuna pregleda, a u kojem djevojka pokušava plesati kao Miley Cyrus, no na kraju je pala preko stola i zapalila se, zapravo je namještaljka komičara Jimmyja Kimmela i kaskaderke Daphne Avalon.

Poznati komičar objašnjava kako video nisu slali nijednoj TV kući ili ga objavljivali na društvenim mrežama nego da su ga samo objavili na YouTubeu i "gledali magiju". Videom su se htjeli našaliti s plesom koji je "proslavio" Miley Cyrus, ali i poručiti kako je tog plesa dosta.

>> Miley Cyrus i dalje samouvjerena: Ispisala sam povijest nastupom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije