Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Policija objavila snimku napada na Gaginog šetača pasa: 'O moj Bože! Krvarim iz prsa'

Foto: Instagram/Youtube
1/11
26.02.2021.
u 19:21

Napad iz vatrenog oružja na Ryana Fischera (30), šetača pasa popularne pjevačice Lady Gage (34), dogodio se u srijedu navečer, a policija je objavila uznemirujuću snimku napada.

U srijedu navečer nepoznati napadači otvorili su vatru na 30-godišnjeg Ryana Fischera, šetača pasa pop zvijezde Lady Gage (34), te ga ozlijedili i nesposobili, a potom ukrali dva od tri francuska buldoga, doznaju strani mediji. Pritom se jedna životinja uspjela odmetnuti kradljivcima, a kasnije su je uspješno pronašli. Shrvana pjevačica ponudila je pola milijuna dolara otmičarima da joj vrate pse.

Priča je to koja je obišla čitav svijet, a nakon što je policija objavila snimku napada kojeg su zabilježile nadzorne kamere s najbliže kuće, vidljivo je koliko su nasilno nasrnuli na muškarca koji je prestrašeno zazivao pomoć.

- Upucali su me. O moj Bože, upucali su me! Molim vas, pomozite mi. Krvarim iz prsa! Ukrali su dva psa, francuska buldoga. To su psi Lady Gage - može se čuti na potresnoj snimci.

Policija je kasnije izjavila da je Fisher (30) pri svijesti i da očekuju pozitivan ishod njegovih ozljeda, iako je zadobio ozbiljne rane.

Podsjetimo, pucnjava se dogodila u zapadnom Hollywoodu u srijedu navečer. Policijska uprava Los Angelesa potvrdila je za The Daily Beast da je 30-godišnja žrtva prebačena u lokalnu bolnicu. Kada je policija došla na mjesto događaja, Fischer je bio pri svijesti, ali je jedva disao i prevezli su ga u bolnicu.

 Inače, Lady Gaga ima tri  francuska buldoga - Koji, Miss Asia i Gustavo. Napadači su ukrali dva psa, dok je treći, Miss Asia, pobjegao. Prema TMZ-u, treći pas bio je s muškarcem kad je pucnjava započela nešto prije 22 sata.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije