Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro ga je nasmijala

VIDEO Natjecateljica 'Potjere' kiksala na teniskom pitanju, Ćorić joj uzvratio na genijalan način

Foto: Dino Stanin/Pixsell, Screenshot
1/6
30.01.2021.
u 12:21

Natjecateljica kviza 'Potjera' nasmijala je našeg tenisača Bornu Ćorića koji je uzvratio urnebesnim videom.

Gaf iz kviza 'Potjera' postao je hit na društvenim mrežama. I to nakon što je jedna od natjecateljica tog kviza na pitanje 'Koji je 17-godišnji tenisač 1985. godine osvojio Wimbledon?' odgovorila 'Borna Ćorić' koji tada još nije bio ni u planu jer je rođen tek jedanaest godina kasnije, 1996. godine.

Odgovor je naravno bio Boris Becker, a  i sama natjecateljica dobro se nasmijala nakon svog brzopletog odgovora. Nasmijala je i mladog tenisača koji joj je uzvratio na sjajan način. Naime, Borna je na svom Instagramu objavio video iz Potjere na koji je montirao svoj povratak u prošlost uz pomoć vremeplova. Videom je nasmijao brojne pratitelje. "Službeno imaš najbolji video ikad", glasi jedan od komentara ispod ovog videa.

Ključne riječi

Komentara 1

SM
smrco1407
15:56 30.01.2021.

Kvizaška krema se preorijentirala na prijave za "Milijunaš" jer je veća lova, pa ovi u "Potjeru" dovode lujke koje nemaju pojma. Gledam sve "Potjere" i dolaze sve gluplji i gluplji, kao da ih pokupe s ulice. Uglavnom pojma nemaju, pa ih lovci pojedu za večeru. I još onaj iritantni "duhoviti" Lokas...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije