Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjeva i vozi

[VIDEO] Lidija Bačić žrtva skrivene kamere u autu

Lidija Bačić
Foto: Screenshot
04.01.2014.
u 11:58

Lidija je vidno uživala i usput pokazala kako joj ni rock pjesme nisu strane, pa je tako pjevala "Livin on a prayer" grupe Bon Jovi.

Lidija Bačić nedavno je dobila vozačku dozvolu no već je vrlo opuštena za volanom što je  pokazala i jedna snimka objavljena jučer na njezinoj Facebook stranici.

Lidija je vidno uživala i usput pokazala kako joj ni rock pjesme nisu strane, pa je tako pjevala "Livin on a prayer" grupe Bon Jovi.

Izazvala je velik broj komentara svojih fanova, kojih broji već 97.000, mnogi su joj savjetovali da ipak opreznije vozi, a gotovo svi su pohvalili i pjevačku izvedbu.

Komentara 22

PO
PIKO OSIJEK
17:11 04.01.2014.

Samo kad nije na cajkama

SA
sanjamaja1
12:52 04.01.2014.

bon jovija pjeva, not bad, not bad, sad mi je još porasla u očima

JH
Jasna Horvat
20:11 04.01.2014.

tko je dama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije