Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKAD SRETNIJI

VIDEO Legendarni Schwarzenegger se cijepio pred kamerama, a zbog jedne rečenice je oduševio

Arnold Schwarzenegger
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
21.01.2021.
u 15:30

Glumac Arnold Schwarzenegger (73) odlučio se cijepiti protiv koronavirusa pred kamerama.

Legendarni glumac Arnold Schwarzenegger cijepio se protiv koronavirusa pred kamerama dok je sjedio u svom automobilu u Los Angelesu. 

- Danas je bio dobar dan. Nikada nisam bio sretniji zbog čekanja u redu. Pridružite mi se i prijavite se da dobijete svoje cjepivo - napisao je u opis snimke te je dodao rečenicu iz 'Terminatora': 'Dođi sa mnom ako želiš živjeti'.

Dok ga je medicinska tehničarka cijepila iskoristio je i poznatu izjavu iz božićnog filma "Luda božićna zvona" u kojem igra glavnu ulogu, ali ju je izgovorio uz malu preinaku. Umjesto "Put that cookie down now!" (prev. Odloži kolačić dolje" sestri je poručio da to napravi s iglom.

Rečenica je to koju je Schwarzenegger u filmu 1996. iskoristio kada je vikao na susjeda koji je jeo kolačiće njegove supruge i po kojoj mnogi pamte urnebesnu scenu.

Nakon što je primio cjepivo, holivudski glumac poručio je svima: "U redu. Upravo sam dobio svoje cjepivo i preporučujem ga svima."

 

Ključne riječi

Komentara 3

ST
stefj
16:04 21.01.2021.

Šteta, nije bilo one - I'll be back... Po drugi dozu...

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
18:40 21.01.2021.

Ode i Swarzi..

GE
geler203
16:23 21.01.2021.

Drive-in cijepljenje. Samo in America.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije