Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INFLUENCER

VIDEO: Kotiga 'užicao' palačinke u porečkom restoranu: 'Ipak nije bilo besplatno'

Foto: Instagram screenshot
1/7
01.09.2020.
u 20:59

- Kao što je i dogovoreno, palačinke nisu besplatne nego moram i oprati svoje suđe. Nisam pojeo šlag jer on nije dobar za tijelo, a ja vodim brigu za svoje tijelo - objasnio je Kotiga

Najpoznatiji domaći, ako ne i regionalni infuencer Dean Kotiga posjetio je danas porečki restoran koji je prije nekoliko dana odbio suradnju s influencericom Doris Stanković. Kako je i najavio, Kotiga je u restoranu kompenzirao palačinke, no umjesto reklame morao je oprati suđe. Video je objavio na Instagramu, te fanovima objasnio kako je sve bilo po dogovoru. 

- Evo situacija se razvija, idem u Poreč na besplatne palačinke, kao influencer. Kad je to čuo pridružio mi se i tata, koji se isto želi ogrebati za palačinke, no ne znam hoće li ih dobiti jer nije influencer, kazao je Kotiga koji je zatim s tatom i pojeo palačinke. 

Zatim je objavio i video iz kuhinje restorana u kojoj je i oprao suđe.

- Kao što je i dogovoreno, palačinke nisu besplatne nego moram i oprati svoje suđe. Nisam pojeo šlag jer on nije dobar za tijelo, a ja vodim brigu za svoje tijelo - objasnio je Kotiga. 

Podsjetimo influencer i lovac iz kviza Potjera jučer je poslao sužbeno očitovanje o slučaju kolegice Doris Stanković, kojoj je porečki restoran odbio suradnju.

- Iz dubine duše sam šokiran kako se naša javnost ponijela prema mojoj kolegici influencerici. Ako ovo slušaš, draga Doris, uopće se nemoj brinuti, znaš da je naša struka uz tebe. Hrvatsko društvo influencera je poslalo kružni mail u kojem je osudilo restoran. A ja sam bio u Poreču, ja sam iz Istre i bio sam u Poreču, i tamo su jako čudni ljudi. Oni uopće ne kuže... Influencerstvo je stvarno težak posao i vi koji se smijete tome nemate pojma, može vas biti sram  - kazao je Kotiga koji se zatim javio restoranu a oni su mu rekli koji je uvjet za dobivanje besplatnih palačinki. 

1/8

- Poštovani, naše palačinke su sve super. Vodstvo restorana se upravo svađa u kuhinji oko toga kome će pripasti čast počastiti vas, konobari se mlate tacnama oko toga tko će vas uslužiti, a ja kao voditelj social networka koristim priliku da ja budem taj! Ali, ne brinite, u zamjenu ne tražim podjelu na story. Ali pranje suđa na kraju smjene da. Nadam se da vam se ponuda sviđa te da ćete je znati ugrabiti. S dvije ruke... U jednoj spužva, u drugoj sapun. Unaprijed zahvaljujemo na interesu - uzvratili su mu i na kraju dodali kako doista časte palačinkama. - Već sam javio vlasnicima - dodao je voditelj društvenih mreža uz emotikone smajlića.

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

MI
mica1111
21:35 01.09.2020.

Bože,već mi se povraća na ovo.Ne zna se koji gori,dal ova Doris,dal ovaj Kotiga ili ovaj portal koji to non stop opetuje? pa zar nema u ovoj zemlji ozbiljnijih stvari?

AT
atlantisind
21:39 01.09.2020.

bijednici

DU
Deleted user
21:39 01.09.2020.

Ovaj Večernji list sve više i više postaje tabloid. Uozbiljite se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije