Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASVIM BEZBRIŽNO

VIDEO Halid Bešlić i kolege na koronapartyju pjevali političarima i biznis-eliti

Korona party u Sarajevu
Foto: Instagram
1/5
05.05.2020.
u 08:36

Iako su vlasti u Bosni i Hercegovini tek počele s popuštanjem protuepidemijskih mjera, mnogi od njih ne mare za to, a svemu svjedoči i događaj u sarajevskom Golf klubu u kojem se našlo nekoliko uglednih imena iz svijeta glazbe i tamošnje politike.

Sinoć su se, usprkos zabrani okupljanja i propisanim mjerama socijalne distance od najmanje dva metra, u sarajevskom restoranu Golf Klub našla mnoga zvučna imena glazbene regionalne scene, pribijena jedna uz druge, i zabavljala su, među ostalim, i tamošnjeg ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Stašu Košarca, sarajevskog biznismena Zijada Blekića te dekana Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Nihada Fejzića, piše klix.ba.

Korona party u Sarajevu
1/6

Od prisutnih glazbenih zvijezda tu su bili Halid Bešlić, Šerif Konjević, Koke te Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari. Oni su se u restoranu kojem je zabranjen rad u sklopu protuepidemijskih mjera, prema saznanju spomenutog portala, vješto pokušali sakriti iza  navučenih zastora, ali ih je odala glasna glazba te Instagram priče Slađane Mandić, pjevačice iz emisije "Zvezde Granda", a kako je to sve izgledalo, možete pogledati u videu.

Stvar postaje zanimljivija time jer su ljudi poput Nihada Fejzića, člana znanstvenog tijela za praćenje i analizu situacije izazvane koronavirusom u Kantonu Sarajevo, i spomenutog državnog ministra Staše Košarca odlučili prekršiti mjere suzbijanja koronavirusa, a čaše u zraku i pjesma koja se orila dugo u noć ne ulijeva povjerenje u praćenje zadanih propisa.

Komentara 20

Avatar marlony
marlony
09:12 05.05.2020.

Kaznena prijava kao i svakom drugom

AA
Aartur
09:00 05.05.2020.

Kao i uvijek, političari se dobro provode, njihove plaće i pozicije su osigurane. Dok ovce doma poslušno upijaju propagandu i očekuju mrvice od tih istih političara

BA
balizg
09:10 05.05.2020.

Bosna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije