Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ROTTERDAMU

VIDEO Komentari pljušte! Isplivala snimka druge Albinine probe za Eurosong

Prva Eurosong proba Albine Grčić
Foto: EBU / THOMAS HANSES
1/7
12.05.2021.
u 18:30

Splićanka Albina Grčić (22) danas je odradila drugu probu za nastup na Eurosongu s pjesmom Tick-Tock.

Kako nam je prethodno potvrdila i šefica delegacije Uršula Tolj, Albina Grčić danas je odradila drugu probu za spektakl u Rotterdamu koji priprema na Eurosong natjecanju s pjesmom "Tick-Tock". Dinamična izvedba s plesačima i novim stajlingom osvojila je srce obožavatelja diljem svijeta, a sudeći po komentarima na YouTubeu Albinin nastup obećava.

"Tako sam sretna što pjeva na hrvatskom. Puno ljubavi i sreće šaljemo iz Turske", "Sretno Hrvatska, pozdravi iz Azerbajdžana","12 bodova iz Njemačke!", "Hrvatska se mora kvalificirati! Ajmo Albina!", "12 bodova iz Ukrajine", samo su neki od komentara podrške ispod novog videa.

Današnja proba snimala se kao back-up u slučaju da do nastupa ne dođe, ako Albina ili netko od članova tima slučajno bude pozitivan na koronavirus.

- Imali smo neke nekih primjedbi da to sve bude još bolje: korekcije u kadrovima i male izmjene u koreografiji. Sutra imamo drugu probu, tri ponavljanja. Od toga se nešto i snima i služit će kao back-up, ako slučajno ne budemo mogli nastupiti - rekla nam je Uršula pa objašnjava kako se cijeli tim testirao uoči nove probe te su svi bili negativni.

- Svi smo negativni i zbog toga smo jako sretni. Do ovog trena back up je bio snimljena generalna proba s Dore, a to bi uistinu bila šteta zbog toga što smo ipak nadogradili naš nastup i uveli promjene - kazala nam je Tolj.

VIDEO Albina Grčić gostovala je u našem podcastu

 

 

Komentara 11

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
11:36 13.05.2021.

Pjesma je dobra i plesna, izvođačica lijepa i izvrsno pjeva, baletani dobri. Dobra ideja je da jedna rečenica u sredini pjesme na hrvatskom, očekujem da će ne slijedećim Eurosongovima više izvođača staviti po koje stihove na vlastitim jezicima. To je potpuno u redu. Očekujem plasman u finale a onda zna se da će biti teško na vrh.

RO
RobicaRobica
10:32 13.05.2021.

mala,super si

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
19:13 12.05.2021.

Wow najbolja je na svijetu, volim ju wow

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije