Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DORA 2019.

VIDEO: Jacques Houdek otkrio nam je sve o pobjedi na Dori, te što mu je rekao Huljić

19.02.2019.
u 14:13

- Već su počele pripreme za Tel Aviv. Nećemo ništa mijenjati, a ako Roko želi, ponovno će staviti i krila o kojima već govori cijela Europa, kazao nam je Jacques.

Jacques Houdek, autor pjesme "The Dream", s kojom je Roko Blažević pobijedio na ovogodišnjoj Dori, gostovao je danas u našem studiju i otkrio nam sve o nastanku pjesme, te odgovorio o napadaima za plagijat. Saznali smo i kakva je bila atmosfera na Dori, te što mu je rekao Tonči Huljić. 

- Već su počele pripreme za Tel Aviv. Nećemo ništa mijenjati, a ako Roko želi, ponovno će staviti i krila o kojima već govori cijela Europa, kazao nam je Jacques. Pogledajte video: 

Ključne riječi

Komentara 28

DU
Deleted user
16:35 19.02.2019.

Znači Hrvati nikako da nauče da eurovizija nisu karmine, tamo nikog ne pokapaju i ne tuguju za ničim. Ta dramaturgija koja se uvukla u Hrvatske glave NE MOŽE proći ne euroviziji.... 30 godina nemremo na euroviziju poslat neku veselu pjesmu nego moramo neko ovakvo patetično smeće.. pjesma je UŽAS. Izvođaču svaka čast na pjevačkom umijeću koje je stvarno izvrsno, ali pjesma je gnoj...

ZA
zagabria1
17:47 19.02.2019.

Pjesma loša, izvedba patetična, krila katastrofa. Ismijavati če nas godinama

DU
Deleted user
18:00 19.02.2019.

Kriv je kratko i jasno HRT koji nije sposoban pronaći 10 ljudi za stručni žiri koji će imati nekakve veze s glazbom i trendovima na Eurosongu. Pravo je Žaka natjecat se, ali stručni žiri je ipak tu trebao poslužiti ko neki korektor, a nije. Pjesma je očajna, plošna, uvredljivo banalna i zastarjele melodije koja kao da je skladana na sintisajzeru. O "poruci" kako šaljemo "anđela u Svetu zemlju" suvišno je pričati. To je i svojevrsno bogohuljenje uzevši u obzir koliko mali neartikulirano vrišti u toj pjesmi. Ništa anđeoskog ja tu ne vidim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije