Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'in corpore sano'

VIDEO Gordan Jandroković nakon izlaganja Dalije Orešković u Saboru citirao Konstraktu

Foto: Patrik Macek/PIXSELL, EXPA/ laPresse/Pixsell
1/18
19.05.2022.
u 10:22

Pjesma srpske predstavnice na Euroviziji Ane Đurić Konstrakte mnogima je zapela za uho, a u Saboru na nju se referirao i Gordan Jandroković.

Srpska predstavnica na Euroviziji Ana Đurić Konstrakta (43) sa svojom pjesmom 'In corpore sano' osvojila je peto mjesto, a pjesma se mnogima svidjela te im zapela za uho. Popularna pjesma uvukla se i među saborske klupe. Zastupnica Dalija Orešković tako se u svom iznošenju stajališta referirala na popularnu pjesmu. „Što ćemo sad?“, kazala je na kraju svog govora. Nakon toga se na popularnu pjesmu nadovezao i predsjednik Sabora Gordan Jandroković . „A zastupnica mora biti zdrava“, rekao je te se nasmijao, a onda nastavio s radom. 

Dodajmo da predsjedniku Sabora ovo nije prvi put da citira popularnu glazbu. Jandroković se 2019. godine poslužio stihovima Vojka V te tako odgovorio na pitanje novinara o optužbama bivše ministrice Gabrijele Žalac da joj afere podmeće netko iz HDZ-a. 

 - Glavni tajnici ne moraju sve znati. Možda postoje neke informacije koje do mene nisu došle. Možda netko je sabotira i protiv nje lobira, možda je Vlada, možda su Srbi, možda masoni – kazao je tada kroz smijeh.

Inače, Konstrakta u svojoj pjesmi govori da 'umjetnica mora biti zdrava', a ističe i spominjanje supruge britanskog princa Harryja, Meghan Markle te se u pjesmi pita koja je tajna njezine zdrave kose. Srpska predstavnica na Euroviziji je publiku oduševila nastupom u kojem je prala ruke, a cijela dvorana u Torinu popratila je i podržala njezin nastup pljeskanjem.

Srpsku predstavnicu na Euroviziji podržale su i mnoge hrvatske kolegice među kojima i Severina Vučković. Ona je na društvenim mrežama objavila video svog nastupa na tom natjecanju i uputila joj poruku.

-  Afrika paprika želi večeras puno sreće zdravoj umjetnici Konstrakti i umjetnicima. Dolazim u #Glibovac2023 – poručila joj je prije finala. Poruku podrške joj je poslala i Ivana Kindl koja je objavila zajedničku fotografiju.

- Moja vršnjakinja i kolegica Konstrakta ako ne pobijedi večeras ulazi u top 10 garant! Sretnooo – napisala je. Konstrakta je 12 bodova dobila i od hrvatskog stručnog žirija, kao i od glasova publike. 

VIDEO Mia Dimšić nakon ispadanja s Eurovizije: 'Ponosna sam na svoj tim'

Komentara 8

Avatar Castro
Castro
11:11 19.05.2022.

Da...njegova koalicijska glazba.

Avatar Slavonija2014
Slavonija2014
13:25 19.05.2022.

Cirkusant Njonjo i lijepa Dalija. Kakav par!

VO
vorda400
12:30 19.05.2022.

20000 kn plaća legne svaki mjesec i boli ih k.rac za državu narod kaj bude bilo dalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije