Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala proces

VIDEO: Ella Dvornik obavila estetske zahvate pred kamerom i pokazala rezultate

Ella Dvornik
Foto: Krasnodar Peršun/HRT
1/10
09.12.2020.
u 10:09

U posljednjem videu koji je objavila pokazala je kako izgleda odlazak na estetske korekcije. Naime, odlučila je stavti botx u čelo i popraviti nepravilnosti na usnama te ih povećati filerima.

Influencerica Ella Dvornik kao i svake godine objavljuje videe na YouTubeu u kojima pokazuje kako joj izgleda svakodnevni život do Božića. To je serija videa pod nazivom 'Vlogmas' koja je popularna u cijelom svijetu, te trend svake godine. U videima Ella često govori o situaciji u obitelji i suživotu s mamom Danijelom koja im se uselila u stan, suprugom Charlesom te njihove dvije djevojčice, Bali i Lumi. 

U posljednjem videu koji je objavila pokazala je kako izgleda odlazak na estetske korekcije. Naime, odlučila je stavti botx u čelo i popraviti nepravilnosti na usnama te ih povećati filerima. 

Na početku je upozorila gledatelje koji smatraju da estetske korekcije nisu potrebne da ovaj video preskoče, a osvrnula se i na negativne komentrare koje je dobila od drugih žena koje su protivnice takvih zahvata na licu ili tijelu.
Komentirala je kako je ona nestrpljiva i ne želi čekati da vidi rezultate  koje nekima možda daju pravilna prehrana, joga za lice ili jednostavno imaju dobru genetiku.

Zato je odlučila napraviti nekoliko malih korekcija i sve pokazati pred kamerom. 

 

Podsjetimo, Ella je ranije progovorila o svojim problemima s psorijazom, te je na svom profilu na Facebooku zamolila za pomoć pratitelje jer više ne zna kako izaći na kraj s ovom bolesti.  - Imam pitanje za posebnu skupinu ljudi. Oni koji imaju psorijazu.  Da li bi mi u komentarima napisali sto koristite da vam pomaže?  Meni je napala noge i svaki put ako se udarim/ ogrebem na nekom novom mjestu, tu se pojavi. neko vrijeme se nije ništa dešavalo i sad je P.....LO! - napisala je Ella.

Pratitelji koji imaju slične probleme ili u obitelji imaju nekoga tko se bori s psorijazom podijelili su joj neke savjete. Savjetovali su joj koju hranu bi trebala izbaciti i što obavezno uvrstiti u svoj jelovnik i mnogi su rekli kako bi trebala izbjegavati gluten, mliječne proizvode i slatkiše, a mnogi navode kako sunce pomaže u borbi s psorijazom.  U svijetu poznatih svijest o ovoj bolesti podiže i Kim Kardashian koja se godinama bori s psorijazom. - Iako sam već odrastajući bila upoznata s psorijazom, budući da je i moja mama vodila borbu s njom, niti sanjala nisam kakav će biti moj život i kako ću se sama boriti s tom autoimunom bolesti. Ja sam jedino dijete u obitelji koje je naslijedilo njezinu bolest. Baš sam sretnica.  Posljednjih osam godina, iako su točke psorijaze svuda po meni i totalno su nepredvidive, jedna je uvijek konstantna i to ona na donjem dijelu moje desne noge, a koja je nestala svaki put kada sam ostala trudna - napisala je u jednoj objavi Kim kada je obožavateljima htjela približiti o kakvoj je bolesti riječ. 

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
10:22 09.12.2020.

Ako je tko tu brz "na obaraču" i totalno izvan teme, onda si to ti baloto 😁 Mislim da si trebaš botixirati mozgić.

DL
dvanaest_legija
10:48 09.12.2020.

Važna vest za ceo region!

SA
sargu123
13:46 09.12.2020.

Svakom "objavom" sve ružnije izgleda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije