Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva ekipa!

VIDEO Baš dobro zvuče! Bivša HRT-ovka i Rafo zapjevali božićnu pjesmu

Karmela Vukov Colić
Foto: Facebook
1/4
18.12.2019.
u 21:45

- Trio Gušt božićnog specijala. Kakva ekipa - Dudo Šimenc, Rafael Dropulić i ova što se pravi pametna (a nema pojma)! Zapravo smo kvartet, jer Ksenija Antonia Abramović pjeva iza kamere - napisala je Karmela

Karmela Vukov Colić gledateljima Laudato TV u svojoj emisiji “Recepti svete Hildegarde”, ali i na svom blogu Ciao Karmela posljednjih dana dijeli savjete oko ukrašavanja doma, te recepte za blagdanska jela, a na Facebooku je i zapjevala. 

- Trio Gušt božićnog specijala. Kakva ekipa - Dudo Šimenc, Rafael Dropulić i ova što se pravi pametna (a nema pojma)! Zapravo smo kvartet, jer Ksenija Antonia Abramović pjeva iza kamere - napisala je Karmela pokraj videa na kojem pjeva "Božić dolazi", dok je Rafo prati na gitari, a Dudo Šimenc sve prati sa zanimanjem. 

Osim vođenja i kuhanja Karmela i glumi u mjuziklu "Menopauza" redateljice Nine Kleflin. U tom joj djelu društvo čine Salome, Sanja Doležal i Arijana Čulina. 

- S pjevanjem sam se odmah “sprijateljila”, u mnogočemu zahvaljujući i našoj vokalnoj trenerici prof. Denis Vasilj. No najvrednija i najvažnija nam je naša redateljica Nina Kleflin, peteljka te naše djeteline s četiri lista, koja nas je tako mudro i nježno uvela u priču, otvarala prema karakterima koje glumimo i koja od ovog teksta na pozornici zaista stvar čaroliju - kazala je Karmela u intervjuu za Večernji list. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

SO
sohnahoakasaa
11:19 19.12.2019.

Dobri ljudi su dar svakom. I svojima obiteljima i prihjateljima ali i svakom susretniku. Bravo Karmela, Dudo i Rafo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije