Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSTAVNICA NA EUROVIZIJI

VIDEO Albina predstavila spot za pjesmu Tick-tock, fanovi uvjereni u pobjedu

Screenshot Youtube
27.02.2021.
u 21:18

Prema ideji i u režiji Sandre Mihaljević, na spotu se radilo prije Dore u dva dana na više lokacija

Dva tjedna nakon pobjede na ovogodišnjoj Dori, Albina Grčić predstavila je spot pjesme 'Tick-tock' s kojom će u svibnju na Euroviziji braniti hrvatske boje. Pjevačici je ovo drugi videospot u karijeri, nakon ekranizacije singla prvijenca “Imuna na strah” iz 2020.

Prema ideji i u režiji Sandre Mihaljević, na spotu se radilo prije Dore u dva dana na više lokacija – u studiju, garaži, na cesti i u dvorcu Trakošćan, u vrlo užurbanom tempu.

- Rečenica “If you pull me down, I’ll come around and rise up to come show you who I am” je bila nit vodilja ovog spota. One male, jednostavne, pozitivne stvari koje treba znati privući na sebe oduvijek su bile oko nas iako ih mi ne prepoznajemo. Te stvari simboliziraju medvjedići, sinonim jednostavne, čiste ljubavi pomoću kojih dolazi do pročišćenja i konačne utjehe u malim stvarima oko sebe. Upravo zato u posljednjem kadru vidimo Albinu na cesti s jednim od tih medvjedića, objasnila je spot Mihaljević.

I komentari ispod spota pokazuju čisto oduševljenje pa su Hrvati ove godine, čini se, uvjereni u odličan plasman mlade 22-godišnjakinje.

- Ovo će sigurno doći do top 3 na Euroviziji, a vjerojatno će i pobijediti. Pazite što vam govorim, bio je jedan od komentara, no neki su se ipak pitali zašto dio pjesme u spotu nije otpjevan hrvatskom jeziku, već je u potpunosti na engleskom.

VIDEO Albina za Večernjakovu Desetku otkriva reakciju na poziv Nine Kraljić i što ju veže uz Doris Dragović

 

Komentara 18

DU
Deleted user
22:03 27.02.2021.

I koreografija, kostimi a pogotovo frizura su bili daleko bolji na Dori. Živahno, mladalački i razigrano, baš dobro za Eurosong. Ovaj spot je od svega toga uspio napraviti katastrofu, bal vampira bez karaktera, i ostaviti pjesmu bez ikakve šanse čak i za prolaz u finale. Zanima me tko se to uhljebio.

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
09:07 28.02.2021.

Spot je korak nazad. Zakompliciran tako da nema smisla. Umjesto da se bazira na pjevačici i pjesmi tu sada ima svega i svačega tako da je pjesma u drugom planu. I ono što su svi vidjeli i cijenili, dio hrvatskog teksta ubačen u pjesmu sada je izbačen. Toliko glupo, izbaciti najbolje i originalno što su mnogi primijetili! Pa to je bilo ono najbolje, rekao bih mogao je biti trend i za druge pjesme koje predstavljaju i svoju državu. Treba vratiti hrvatski odlomak, smanjiti ogromnu smušenost u spotu, pojednostaviti i ciljati na pjesmu i pjevačicu, oboje su izvrsni. Ovo je samo otimanje novaca i obiteljski loš biznis. A pjesma i pjevačica su izvrsni, ovo je sve pokvarilo.

HU
Humbleandhonest
03:29 28.02.2021.

Spot nema veze s vezom. Kostimi, frizure, toliko različitih "priča' bez niti? U što se točno uklapa onaj united colors of .enetto. Totalno su ju unakazili, a mala je lijepa. Jedino dobro izgleda s onom pundžom u onom bezveznom trikou s medekima. Frizura na Dori, predugim ekstenzijama unatoč, puno bolja. Nadam se da čita komentare....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije