Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dirljiv video

VIDEO 6-godišnja kći Tatjane i Vlahe zapjevala za žrtve potresa: 'Ovo je za sve tužne ljude'

Foto: Instagram
1/5
06.01.2021.
u 10:29

- Želim otpjevati pjesmu za sve njih. Mislim da će se možda nakon ovoga osjećati bolje - poručila je Luce u video poruci, a potom i zapjevala pjesmu 'Memories' popularnog američkog sastava Maroon 5

Tuga zbog potresa koji je pogodio Hrvatsku i dalje ne blijedi. Humanitarna pomoć u najpogođenije dijelove oko Petrinje, Siska i Gline još uvijek stiže, a na terenu su i brojni volonteri koji nesretnim ljudima koji su ostali bez svega pokušavaju osigurati barem donekle dostojan život. U najpogođenije dijelove Hrvatske odmah su se uputili i brojni poznati Hrvati, a podršku im je pružila i 6-godišnja Luce Arbulić. Kći bivše manekenke Tatjane Dragović i manekena Vlahe Arbulića snimila je dirljiv video za stanovnike pogođenih područja i mnoge ganula do suza svojom divnom gestom. "Luce vam ima nešto za reći", stoji u opisu snimke koju je njezin otac Vlaho objavio na svom Instagramu.

Foto: Instagram screenshot

"Ovo je za sve tužne ljude koji su izgubili svoje domove u potresu, a neki od njih su i izgubili živote... Želim otpjevati pjesmu za sve njih. Mislim da će se možda nakon ovoga osjećati bolje" poručila je Luce u video poruci, a potom i zapjevala pjesmu 'Memories' popularnog američkog sastava Maroon 5. Luce je pokazala da je od oca naslijedila glazbeni talent, a ispod videa odmah su uslijedili komentari pratitelja.

Svoje oduševljenje nisu krili ni brojni poznati Hrvati. "DIVNOOOO", poručila je Franka Batelić, dok je Martina Tomčić komentirala "Predivna". Koliko su ganuti nisu krili ni Marko Grubnić, Ivana Mišerić, Sementa Rajhard, ali i brojni drugi koji su pogledali ovaj video i ostali iznenađeni empatičnom gestom ove preslatke djevojčice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlaho (@v.l.a.h.o)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije