Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modni svijet

Victoria otkrila pravi razlog zašto je Davidu zabranila dolazak na revije

David i Victoria Beckham
Foto: Jonathan Brady/Press Association/PIXSELL
1/4
21.09.2018.
u 13:07

Prvih nekoliko revija niste nigdje mogli vidjeti niti jednog člana ove slavne obitelj, pa čak ni svjetski poznatog nogometaša Davida Beckhama.

Bivša pjevačica grupe Spice Girls, sada modna dizajnerica - Victoria Beckham otkrila je zašto je u početku zabranila svom slavnom mužu dolazak na njezine revije.

Mnogi u početku nisu vjerovali u nju, ali uspjela se dokazati u modnome svijetu i trenutno je jedna od vodećih dizajnera na svijetu. U razgovoru za Refinery29, bivša pjevačica je objasnila:

 - Držala sam glavu dolje, puno sam radila i uvijek sam najviše pozornosti pridavala produktu i kupcu, a ne sebi kao poznatoj osobi.

Prvih nekoliko revija niste nigdje mogli vidjeti niti jednog člana njezine slavne obitelj, pa čak ni njenog muža, svjetski poznatog nogometaša Davida Beckhama.

- Prošlo je nekoliko sezona prije nego što sam ja uopće izašla pokloniti se nakon revije, a moja obitelj uopće nije dolazila na revije. Htjela sam da fokus bude samo na odjeći - rekla je Victoria. 

Pogledajte kako je botoks uništio lica slavnih glumica

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Stipan
13:34 21.09.2018.

Papučar . A ona spodoba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije