Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izlet u modu

Vesna Škare Ožbolt: Kći mi savjetuje što da obučem, ali baš je i ne slušam

fashion week
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
02.12.2014.
u 20:00

Političarka i njezina kći arhitektica često zajedno odu i u šoping, a na pitanje tko ima bolji stil, Škare Ožbolt kao iz topa odgovara: Valentina!

Domaće dizajnere voli i nosi i Vesna Škare Ožbolt.

Na Smart Fashion Weeku Zagreb sreli smo je s kćeri Valentinom, a modno usklađene majka i kći otkrile su nam kako su došle podržati mladu Saru Lončarić koja ih je oduševila već svojom prvom kolekcijom kaputa predstavljenom ranije ove godine.

– Prošla kolekcija bila joj je savršena! Naravno da sam si uzela nekoliko komada, kazala nam je Škare Ožbolt i pohvalila se kako je dizajnerica dobra prijateljica njezine kćeri Valentine te da su obje na Saru jako ponosne.

Političarka i njezina kći arhitektica često zajedno odu i u šoping, a na pitanje tko ima bolji stil, Škare Ožbolt kao iz topa odgovara: "Valentina!"

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL

– Često me modno savjetuje, ali moram priznati da je katkada poslušam, a nekada ipak ne, kroz smijeh je nastavila. Valentina se pak prisjetila da je još odmalena prekopavala po maminim ormarima. Danas to rjeđe čini.

– Stalno sam nešto posuđivala i kombinirala, ali uvijek bi mi bilo malo veliko pa sam stalno nešto kratila. Ali uglavnom, snalazila sam se, a u štiklama sam stalno hodala od treće godine, ispričala nam je Valentina dodajući kako se nikad nisu svađale oko toga je li suknja prekratka:

– Mama je uvijek bila liberalna, a ja nikad nisam pretjerivala.

>>Političarke u prvim redovima: Antunović bi se zadužila za odjeću, a Kosor obožava nakit i blještavilo

>>Lana Radeljak više nije mala djevojčica! S rođakinjom Majom Lenom Lopatny oduševila prisutne

Komentara 14

Avatar radera
radera
21:25 02.12.2014.

Ima nešto duboko poremećeno u istupima kojekakvih političarki egzibicionistica: najprije se trude "ženskim temama" ostaviti u javnosti dojam kokice, a kad ih na kraju prihvate kao kokice, uvrijede se jer je to, kao - seksistički. Može li netko zamisliti da neki ozbiljan poltičar, ako takvih uopće ima, objašnjava novinarima kako, primjerice, bira hlaćice i cipelice. Kao građanina, ne tiče me se nimalo kako se oblači, ni kakve štikle nosi, ali me njena šutnja i neaktivnost u Saboru gdje se sama svela na kotačić u glasačkom mehanizmu duboko zabrinjava. U Hrvatski Sabor je ušla kroz deal s Jadrankom Kosor i sada šuti, i to nikakve medijski light teme ne mogu zatrpati.

BR
brodludjaka
20:26 02.12.2014.

Mislim da je ovoj gospođi sve izlet u nešto novo, kratkotrajno i bez ikakvih posljedica za okolinu. Osim za oko.

Avatar tajar
tajar
20:15 02.12.2014.

Nakon izleta u politiku, može se pojaviti i u rubrici "Izlet u modu".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije